EatMore byder dig velkommen hos vores samarbejdspartner Pizza Express i Bredebro. Hvis du er til velsmagende take away mad med meget at vælge imellem, så skal du se mere på menukortet hos Pizza Express i Bredebro. 

Er det pizza du lige har allermest lyst til, så finder du helt sikkert dagens favorit på menukortet her. Menukortet er superfint og overskueligt opstillet, så du nemt finder pizzaer med den hovedingrediens, som du har mest lyst til i dag. Vælg blot om hovedingrediensen i dag skal være oksekød, skinke, kebab, salat, kylling, bacon eller en vegetar pizza. Find den på liste og så har du nemt alle de pizzaer, som har dit valg som hovedingrediens. Det bliver simpelthen ikke nemmere at bestille mad online

Er det mere den klassiske og altid velsmagende grill mad ( https://eatmore.dk/takeaway/grill ) du har lyst til i dag, så fortvivl ikke. Også i denne kategori af take away mad har Pizza Express i Bredebro et sort udvalg. Hos Pizza Express finder du f.eks.: Hamburger, Cheese Burger, Bacon Cheese Burger, ½ kylling med pomfritter, Cheese Hot Nuggets, Kyllinge Mix, Kebab Mix og Fiskefilet. Alle retter bliver naturligvis tilberedt på helt klassisk maner, så de smager præcist som du forventer, at din grill mad skal smage. Ja måske smager det endda en smule bedre.  

Pizza Express gør hver dag deres allerbedste for at give deres kunder den allerbedste smagsoplevelse fra det italienske køkken og fra den altid kendte og populære grille menu. Du bestiller nemt dit næste måltid via siden her. Online bestilling af take away mad er lige os. Afhent selv din mad hos Pizza Express på Storegade 31, eller lad pizzeriaet levere maden til dig, du bestemmer. 

Bredebro er en hyggelig lille by i den vestlige del af Sønderjylland. Pizza Express er beliggende nær ved Bredebro Kro, Ecco Sko, Bredebro idrætscenter og Bredebro camping. I Bredebro finder du også Bredebro station, som nemt fører dig med toget til marskbyen Tønder  eller “vestkystens hovedstad” Esbjerg. Vil du nyde maden i den skønne vestjyske natur, vil vi hos EatMore klart anbefale et besøg i Nationalpark Vadehavet. Find gerne mere info om stier og borde/bænke i området på skov og naturstyrelsens hjemmeside.