Hvis du befinder dig i nærheden af Esbjerg Ø og er blevet lidt sulten, så bestil take away fra Italiano Pizza & Restaurant. De laver den lækreste take away i byen. Du kan bl.a. vælge mellem en masse forskellige pizza varianter - sprøde italienske pizzaer, mexicanske pizzaer med masser af smag, salat pizzaer og indbagt pizzaer med masser af fyld. Men pizza er er ikke det eneste på menuen hos Italiano Pizza & Restaurant.  

Så hvis ikke lige maven eller humøret siger pizza i dag, kan du f.eks. prøve en af de mange burgervarianter. Vi vil klart anbefale dig at prøve husets burger, som er helt enestående. Men du kan naturligvis også vælge en af de klassiske take away retter som f.eks. en pastaret, en a la carte ret, et hjemmelavet pitabrød, en hjemmelavet sandwich eller en hjemmelavet durum. 

Med dette menukort, er vi sikre på, at I hos Italiano Pizza & Restaurant nemt finder aftensmad til alle i familien. Så bestil nemt her på vores mobilvenlige side, så står medarbejderne hos Italiano Pizza & Restaurant klar til at modtage din ordre og lave de retter I har bestilt, så maden er klar til det ønskede tidspunkt.  

I er meget velkomne til at afhente maden i restauranten hos det venlige personale, men restauranten kører også meget gerne ud med den skønne frisklavede take away mad til jer. Noter blot her på siden hvad I ønsker.  

Italiano Pizza & Restaurant er beliggende på adressen Storegade 181, 6705 Esbjerg. En placering, som er helt optimal set i forhold til de store villaområder Jerne, Boldesager, Østerby samt Veldtofte.  

Der er desuden ikke langt ind til Esbjerg centrum hvor du finder mange muligheder for shopping. Skal I lidt på sightseeing, så tag et kig smut forbi Esbjergs vartegn “Mennesket ved Havet”. Et visit på smukke Fanø er naturligvis også en mulighed. Turen derover tager kun 12 min.