Hos vores fantastiske samarbejdspartner Pronto Pizza i Sønderborg kan det være svært at beslutte sig for aftensmaden, for de har SÅ mange spændende og velsmagende retter at vælge imellem. Men prøv nu, for vi lover dig, at du vil få den skønneste mad serveret, så der bliver helt sikkert rig mulighed for at bestille en anden ret hos dem igen en anden gang.  

På menuen finder du f.eks. mange forskellige pizzaer, velsmagende durum ruller, frisklavede pitabrød, frisk salat, mange slags pasta, forskellige burgere og de skønneste grill retter. 

Så se menuen igennem og lad dig inspirerer. Måske er der bare en bestemt ret, som springer i øjnene i dag, så er valget jo supernemt! Har du svært ved at vælge? Så fortvivl ikke, for det er virkeligt nemt at bestille take away på vores mobilvenlige side, så du bestiller da bare igen en anden dag hvor du så vælger en anden ret.   

For I kan med god samvittighed bestille aftensmaden til hele familien hos Pronto Pizza, restauranten får nemlig hver dag friske råvarer leveret. Kun med friske råvarer kan de servere take away mad af den høje kvalitet som de ønsker at være kendte for.  

Derudover vil du hos Pronto Pizza møde en høj grad af service og mange smil, for det er en daglig glæde for deres medarbejdere, at de kan være med til at gøre din hverdage en smule nemmere.  Så vi siger velkommen hos Pronto Pizza i Sønderborg og her hos EatMore. 

Pronto Pizza har en super placering i Sønderborg, på en af gågaderne, men med parkering lige i nærheden. Så her henter du nemt take away uanset om du er til fods, på cykel eller i bil. Du finder restauranten på adressen Store Rådhusgade 21, 6400 Sønderborg.  

Sønderborg er en fantastisk by lige ved alssund med en smuk natur og interessante seværdigheder i byen og lige i nærheden af byen. Besøg f.eks. Sønderborg slot, Cathrinesminde teglværksmuseum, Dybbøl banke og Historiecenter Dybbøl Banke. Skal aktiviteten være mere aktion præget så tage et smut i Danfoss Universe oplevelsespark som ligger en lille køretur væk.