Hos Restaurant Le i Kolding finder du et kæmpe udvalg af alle de skønne og velsmagende retter fra fjernøsten. Her er retter både fra det japanske-, kinesiske-, thailandske- og vietnamesiske køkken. Dertil kommer en del retter, som særligt egner sig til vegetarerne

Denne restaurant er derfor et oplagt valg når du trænger til noget helt anderledes og velsmagende mad. Ofte retter, som ikke er så nemme at lave hjemme i de private køkkener, da de kræver særlige teknikker og ingredienser. Det er derfor også retter, som du ofte nyder ekstra meget når du enten spiser dem i restauranten eller som take away.  

Menukortet er meget opfattende men flot og overskueligt opdelt, så du finder nemt de ønskede retter her på siden, hvor du også nemt bestiller dem. Læn dig så tilbage og slap af imens de engagerede medarbejder i restauranten sørger for at lave skøn og velsmagende aftensmad til dig og dine. Kokkene hos Restaurant Le er dygtige og tro mod de forskellige landes køkkener og traditioner, så du kan glæde dig til en autentisk smagsoplevelse som du ikke finder andre steder. 

På menuen finder du f.eks. mange forskellige slags sushi, forskellige vietnamesiske salater, flere slags vietnamesisk suppe, stærke kyllingeretter med inspiration fra Thailand og så en del vegetariske retter. Men som sagt, med retter fra fire lande vil der være utroligt mange spændende menuer at vælge imellem, så I finder helt sikkert også en ret eller flere til alle i familien. Selv børnene har Restaurant Le tænkt på, og derfor finder du et menupunkt til børn. Her finder du retter, som er tilpasset de små maver hvad angår mængde og smag. 

Til en komplet take away menu hører naturligvis også drikkevarer. Dem har Restaurant Le ligeledes et godt udvalg af, som du nemt bestiller sammen med din take away mad via siden her. Du kan f.eks. vælge mellem klassiske sodavand, øl, Cocio, hyldeblomst og flere forskellige typer vin.  

Bestil nemt både mad og drikkevarer her på siden og så klarer de engagerede medarbejdere hos Restaurant Le aftensmaden for dig i dag. Spændende aftensmad mad masser af smag, historie, og autenticitet serveret med smil og varme. 

Du finder Restaurant Le yderst centralt i Kolding lige uden for gågaderne, men stadig tæt på Kolding Hus og Slotssøbadet. I nærheden finder du desuden Kolding Realskole, Syddansk Universitet Kolding, Aalykkeskolen. Har du brug for offentlig transport, er der kun 5 minutters gang til Kolding station. En smuk tur enten gennem gågaden elle via “Kærlighedsstien” som går langs med Slotssøen.