Hvorfor ikke prøve

Hos Restaurant Seven Spices i Valby byder de inden for i en fantastisk verden. En verden af mad fra de indiske og pakistanske køkkener. Her er alle velkomne, og med det omfattende menukort er der helt sikkert en livret til alle. Medarbejderne hos Restaurant Seven Spices stå alle dage klar til at yde dig en fantastisk service. 

Servicen er høj, og det samme er kvaliteten af råvarerne og dermed maden! Traditionerne vejer tungt og du kan derfor forvente autentisk mad fra de to køkkener. To spændende køkkener, som vi helt sikkert synes du skal prøve take away fra! For take away er så meget mere end pizza, grill og sushi, selvom det også altid smager skønt.  

På menukortet finder du en lang række af skønne forretter, velsmagende og mættende hovedretter og en del færdige menuer, som gør det supernemt for dig at bestille et komplet måltid. Ud over disse retter, er der også flere forskellige pasta retter, dejlige salater og flere Sizzling at vælge imellem. 

Selv når det kommer til drikkevarer, har Restaurant Seven Spices gennemført det autentisk og du har derfor mulighed for at bestille de traditionelle indiske og pakistanske drikkevarer som f.eks. en Mango Lassi, Sweet Lassi, Mango Juice eller en Shikanjabeen, hvilket er en lemonade med frisk lime. Disse drikkevarer passer perfekt til maden, så forkæl dig selv med denne ekstra oplevelse. 

Restaurant Seven Spices er beliggende midt på Vigerslevvej, tæt på Hvidovre station og naturligvis flere busstoppesteder. Er du i bil, er der mulighed for parkering lige uden for restauranten, så du nemt kan afhente din take away mad.  

Restauranten er desuden beliggende tæt på Hvidovrecentret, Hansted skole og Lykkebo skole

Så spring glad ud i noget nyt og spændende take away mad og bestil fantastiske indiske og pakistanske retter her på vores online bestillings siden. Velkommen og velbekomme.