Sivas Pizza i Horsens er den oplagte restaurant for dig, som ønsker et stort udvalg i pizza og anden klassisk take away mad i Horsens eller omegn. Hos Sivas Pizza finder du nemlig alt i pizza – italiensk pizza, indbagt pizza, mexicansk pizza og de altid populære børne pizzaer, som er lavet lige i den størrelse, som de små maver kan overskue og med topping som børnene elsker, for når børnene er glade, så er alle glade. Men andre skal nu ikke snydes, så hos Sivas Pizza finder du også et hav af andre populære take away retter. Sivas Pizza har mad til hele familien og alle vennerne. 

Her finder ud f.eks. et stort udvalg i durum, pitabrød, salaterburgere, a la carte og grillmad. A la Carte er f.eks. retter som ½ kylling, chili toppe, nuggets, fiskefilet og forskellige blandede bokse.  

Restauranten er hyggeligt indrettet og I nyder derfor nemt et par hyggelige timer her med god mad og godt selskab. Men restauranten leverer også meget gerne maden ud af huset som take away. Bestil blot den mad I ønsker, på den mobilvenlige side lige her og så klarer Sivas Pizza resten for jer også leveringen. Imens kan I bruge den tider I har sparet på madlavningen på lige netop det, som I har brug for ekstra tid til i dag. Skal det være et brætspil og familie hygge, eller er der mere behov for tid til lektier? Eller måske er det en arbejdsopgave som haster? Vi spørger ikke om grunden, men glæder os bare over at medarbejderne hos vores fantastiske ,Sivas Pizza, hver dag står klar til at hjælpe jer i en travl hverdag. 

Skulle I, mod forventning ikke finde det I søger hos Sivas Pizza, så husk, at vi har mange andre samarbejdspartnere i Horsens. Du finder nemt oversigten over alle vore samarbejdspartnere i Horsens ved at søge på postnummer på vores forside. Er du på udkig efter en bestemt køkkentype og villig til at køre efter den helt rigtige take away mad, finder du nemt en oversigt over alle vore spændende restauranttyper her på siden

Find Sivas Pizza på adressen Nørregade 45, 8700 Horsens. Nørregade er en af sidegaderne til gågaden i Horsens. Restauranten er derfor nem at komme til og fra når du skal hente take away mad. I nærheden af restauranten finder du f.eks. Sct. Ibs skole, Horsens Byskole, Horsens Ny teater, Hulvej Privatskole og det spændende Horsens Kunstmuseum. Rigeligt til en dag med sightseeing i Horsens. Har I mod på mere, kan vi anbefale et visit hos Fængslet i Horsens.