Den skønne og spændende restaurant Spice Vest Bistro er placeret i den vestlige del af i smukke Fredericia

Hos denne restaurant serverer de dagligt fantastisk mad i den hyggelige restaurant, men de laver lige så gerne maden klar som take away til de kunder, som ønsker det. Restauranten ønsker kun glade kunder, så de gør hvad de kan for at hjælper jer bedst muligt, så jeres hverdag er så nem som mulig.  

Vi kan godt love dig, at maden hos Spice Vest Bistro vækker alle sanser. Smagen i alle retter er intens og duften fremragende. Ja faktisk kan vi godt love dig, at hvis ikke du allerede er sulten når du henter din take away mad, så bliver du det, når du nærmer dig restauranten. Det er ikke sjældent, at restauranten har gæster som kommer ind fra gaden fordi de bliver fristet at alle de skønne dufte.  

Når nu restauranten har valgt at bruge ordet spice i navnet kan du godt forvente stærk mad og en del af menukortet rummer også skønne spicy retter med inspiration fra det tyrkiske køkken. Men fortvivl ikke, hvis du ikke er vant til stærk mad, der er mange retter i forskellige smage at vælge imellem.  

Medarbejderne hos Spice Vest Bistro står hver dag klar til at lave skøn take away mad til jer. Take away, som I nemt bestiller her på vores mobilvenlige siden. Ved mange retter har I desuden mulighed for at vælge størrelse på menuen samt om enkelte ingredienser skal udelades. Restauranten er meget fleksibel for at give dig en så god oplevelse som muligt. På det fine menukort, som du finder her på siden, finder du også lækre hjemmelavede rulle, skønne velsmagende pitabrød, lækre amerikanske sandwich, friske salater og meget, meget mere. Derfor ved vi, at du nemt finder mad til alle i selskabet hos Spice Vest Bistro. 

Så hvad venter du på? Bestil din næste take away mad her på siden hos Spice Vest Bistro og glæd dig til lidt andet mad en det du plejer at få til aftensmad.  

Spice Vest Bistro er beliggende på adressen Vejlevej 34, 7000 Fredericia, i Fredericias vestlige del tæt på Fredericia Golfklub, Danhostel Fredericia og Messecenter Fredericia. Danhostel Fredericia er oplagt hvis du vil bruge et par dage til at opleve Fredericia. Der er nok at se på - Gå er tur på voldene, shop i de hyggelige butikker på gågaden, prøv Bridgewalking eller hyg jer nogle timer i Madsby Legepark.