Hvorfor ikke prøve

Bor du i nærheden af Åbyhøj eller kommer forbi byen, så læg vejen forbi vores fantastiske samarbejdspartner Surprise Pizza i Åbyhøj og få depoterne fyldt op til nye eventyr. 

På menuen her finder du et utal af pizza varianter, burger, grillmad, snacks, ruller, sandwich og salat. Kort sagt mad til alle. Mad som du nemt bestiller som takeaway via vores mobilvenlige side lige her og få leveret direkte hjem til dig. Medarbejderne hos Surprise Pizza i Åbyhøj hjælper gerne på travle dag, dage hvor du ikke orker at lave mad og dage hvor I bare trænger til noget andet. Restauranten har åbent alle ugens dage og leverer gerne maden ud i store dele af Århus. Se nærmere info om åbningstider, levering og adresse under fanen “information”.  

Når ud bestiller takeaway hos Surprise Pizza, så huske også at bestille drikkevarer til din menu. På menuen finder du f.eks. Coca-Cola, Coca-Cola Zero, FantaSprite og andre specialsodavand i forskellige størrelser.       

Surprise Pizza er fint beliggende i forhold til de mange boligområder i Gellerup og Åbyhøj. Det er nemt at komme til og fra restauranten uanset om du skal spise i restauranten elle hente takeaway mad. Århus er en skøn by med mange aktiviteter for hele familien. Vi kan f.eks. Den Gamle ByARoSDokk 1, Moesgaard Museum og Tivoli Friheden.  

Var det alligevel ikke pizza I ønskede i dag? Så er det supernemt at finde en anden restaurant nær dig ved at søge på postnummer på forsiden af siden her. Er det en bestemt køkkentype du er på udkig efter, så finder du den nemt ved at søge på vores side med køkkentyper. Vi har restauranter med mad fra mange lande og typer af mad som f.eks. sushi, tyrkisk, dansk, kinesiskamerikansk og mange mange flere.  

Er du selv indehaver af en restaurant, som du ønsker, skal være en del af EatMore familien så kontakt os endelig, vi hjælper jer meget gerne i gang. Du kan kontakte os via siden her.