Er du i nærheden af Odense S, vil vi klart anbefale dig, at prøve take away mad fra Tasty's Pizza & Barbeque i Odense S. Restauranten har alt hvad man kan ønske sig af skøn, velsmagende take away, og de står klar til at servicere dig på bedste måde med lige netop den menu du ønsker.  

På deres menukort finder du f.eks.et godt udvalg i drikkevarer, mange klassiske pizza varianter, vegetar pizza, mexicansk pizza, pizza til børn, forskellige indbagt pizzaer, flere hjemmelavede burgere, grillmad, pastaretter, manaish og sidst men ikke mindst forskellige salater. Du kan vælge en enkelt ret eller du kan vælge en af de færdige menuer på menukortet. De færdige menuer er sammensat for at gøre det supernemt for dig at bestille take away.  

Uanset hvilken ret du vælger, ved vi her hos EatMore, at Tasty's Pizza & Barbeque står klar til at lave den bedste take away mad du længe har smagt. Du bestiller nem her via vores mobilvenlig online bestilling, og så sørger Tasty's Pizza & Barbeque for at have maden klar til aftalt tid. Du kan også vælge at lade Tasty's Pizza & Barbeque levere den bestilte take away mad direkte hjem til dig. Så bliver det ikke nemmere.  

Tasty's Pizza & Barbeque er beliggende i Odense S på adressen Hjallesegade 5. Der er parkering lige ved restauranten, hvilket er supersmart, så du kan nå hjem mens maden stadig er varm.  

Restauranten er beliggende i et skønt område, hvor i du også finder Dalum skole, Dalum Hallen, Kaj Munk Kollegiet og Fyns privatskole. Er vejret godt og har du mulighed for at nyde din take away mad i det fri, kan vi anbefale flere skønne områder i Odense, H.C. Andersens by. Vi kan f.eks. anbefale Hunderup skov, hvor du også finder Davinde Mølle, Maderup Mølle og DCU City camping. Denne campingplads centralt i Odense er for øvrigt oplagt, såfremt du har planer om et lidt længere visit i Odense for at se nærmere på nogle af byens mange skønne seværdigheder f.eks. Odeon, H.C. Andersens hus, Odense Zoo og Kunstmuseum Brandts.