Menuen her hos vores fantastiske samarbejdspartner, Tinglev Pizza & Grill, er helt sikkert så spændende og omfattende, at I nemt finder mad til alle i selskabet. Her er alt hvad du kan forestille dig af pizza, ja mere en 60 forskellige varianter! Her funder du de helt klassiske italienske pizzaer, endda også i et par vegetar udgaver, du finder de amerikanske deep pan pizzaer med masser af fyld og de velkendte indbagte pizzaer. Ud over denne omfattende pizza menu finder du hos Tinglev Pizza & Grill også et godt udvalg af velsmagende pastaretter. Der er alle de klassiske grill retter, burger og sandwich. Kort sagt en menu hvor i du nemt finder gode og spændende retter som såvel børn som voksne vil glæde sig til at spise.  

Alle retter hos Tinglev Pizza & Grill tilberedes af engagerede medarbejdere som sætter en ære i service og kvalitet. Her får du velsmagende retter til gode priser serveret med et smil.  

Du finder dette pizzeria centralt i Tinglev på adressen Stationsvej 3 tæt på det lokale torv og med ryggen af bygningen lige ud mod Hovedgaden i Tinglev. Her er rig mulighed for parkering når du afhenter den takeaway, som du nemt bestiller lige her på siden. Ønsker du en endnu nemmere løsning, så bestil din mad med levering via siden har og Tinglev Pizza & Grill leverer den velsmagende og frisklavet lige til din hoveddør. Se mere om leveringsmuligheder, åbningstider m.m. her på siden.  

Vil du gerne bidrage med en bedømmelse af restauranten efter du har fået mad fra dem, er du hjerteligt velkommen til at skrive den her på siden. Vi ved, at vore samarbejdende restauranter altid er glade for tilbagemeldinger på deres arbejde. Desuden er din bedømmelse med til at hjælpe andre med at vælge hvilken restaurant de skal vælge i dit nærområde. Det tager 2 minutter, men gør en kæmpe forskel. Vi takker på forhånd.  

Tinglev er beliggende i Sønderjylland kun en kort tur fra grænsen. En aktiv by med skole, et godt handelsliv, tyske skoler og mange forskellige aktive foreninger. Her er rum til familielivet og alligevel er der ikke lagt til resten af verden med tog fra den lokale Tinglev Station. Herfra går det busser til både Aabenraa og Tønder samt tog i nord og sydgående retning.