Hos Tønder Pizza & Grill i byen på kanten af Vadehavet, Tønder, finder du et virkeligt omfattende menukort med først og fremmest et stort udvalg af pizza fra hele verden, men også mange spændende grillretter, döner, kebab, salat, hjemmelavede pitabrød og spændende hovedretter som er en gæstemenu værdig og meget mere.  

Her er de klassiske italienske pizza, de mindre kendte hollandske pizza, pizza med ostekant til dem som bare ikke kan få ost nok, et godt udvalg af vegetar pizzaer, salat pizza... Ja, vi kan blive ved. Se det fine menukort igennem og bestil så lige de varianter, som du har lyst til at spise i dag.  

Men husk, Tønder Pizza & Grill er meget mere end pizza! De laver også de mest smagfulde hjemmelavede pitabrød med forskellige slags fyld, forskellige varianter af de populære döner kebab, mange pastaretter og de helt klassiske skønne burgere. Se det komplette menukort her på siden, hvorfra du også nemt og sikkert bestiller de skønneste retter online. Her er retter til alt fra et hurtigt mellemmåltid og til flotte og velsmagende hovedretter som du sagtens kan servere for dine gæster.  

Kort sagt, her finder i nem aftensmad til alle. Uanset om I er en familie med små børn, en gruppe unge venner eller en større familie sammenkomst. I kan spise i den hyggelige restaurant, men I kan også gøre det supernemt, og bestille take away via siden her, så sørger restauranter for alt, også levering. Imens kan I nyde at slappe lidt af, eller få indhentet sidste nyt med venner og familie. Hverdagen er travl for mange, så at få tid til hygge og snakke er et skønt afbræk, som giver fornyet energi.  

Her hos EatMore er det supernemt at bestille take away, uanset om du er på mobilen, en tablet eller en computer. Vores side er tilpasset alle enheder og gør din bestillingsproces virkelig nem.  

Med sin fine placering i den ene ende af Tønder gågade er Tønder Pizza & Grill det oplagte valg i en travl hverdag. Selvom restauranten er beliggende på gågaden, er der nemlig parkering tæt på. Det sikrer, at din mad stadig er frisk, varm og velsmagende når du kommer hjem med den. Alt andet ville også være synd, når nu restauranten gør så meget for at lave skønne, velsmagende retter til dig.  

Tønder er en virkelig hyggelig by i det syd vestlige Jylland, ja, faktisk er byen nabo til marsken og ikke langt fra Vadehavet. Her er uendelige muligheder for picnic i det grønne med nem mad fra Tønder Pizza & Grill. Vil du køre lidt længere, finder du Rømø og Ribe, med alle deres seværdigheder. Tønder by er også et besøg værd med alle de skønne gamle huse og den smukke natur, som også ses inde i byen.