Unagi Sushi Bar er en moderne og stilfuld sushi restaurant, som ligger centralt placeret i Hinnerup tæt på Aarhus. Hos Unagi Sushi Bar i Hinnerup arbejder de hver eneste dag på at give alle kunder en så fantastisk oplevelse som det er dem muligt. Det gælder både hvad smag og service angår, så her kan du godt forvente det bedste og få dine forventninger indfriet.  

Hos Unagi Sushi Bar er det at spise sushi ikke bare et spørgsmål om at blive mæt. Det er en livsstil og en smagsoplevelse som du ikke må snyde dig selv for. Her er kvaliteten virkelig i højsædet og har du endnu ikke smagt sushi, så vil et besøg hos Unagi Sushi Bar være en oplagt start. Vi gætter på, at du efterfølgende bliver lige så stor fan af sushi som mange af os andre.  

Hos Unagi Sushi bar tilbyder de udelukkende det bedste fra den kendte sushi verden bl.a. Uramaki, Futomaki, Hosomaki og meget mere… Med det store udvalg, som de har på menuen, formår Unagi Sushi Bar at imødekomme alle kunders ønsker i forhold til sushi varianter.  

Du finder nemt restauranten på adressen Ådalsvej 1, 8382 Hinnerup. Her har du også nem mulighed for afhentning af den take away som du nemt bestiller via siden her. Vælg det tidspunkt du ønsker at afhente maden på, og så sørger restauranten for resten.  

Hinnerup er en skøn by ca. 12 km fra Aarhus centrum. Byen er centrum for Favrskov kommune. Byen er kendt for et godt socialt sammenhold og en skøn natur med Frijsenborgskovene og Nørreskov om oplagte udflugtsmål. I byen findes Hinnerup togstation med gode forbindelser mod både Århus og Randers. Hinnerup er desuden kendt for sin juleudsmykning, som hvert år i december får op mod 45.000 personer til at besøge byen. Specielt Fredensgade og den lokale cykelhandler er et besøg værd når det glæder juleudsmykning.