Hos vores samarbejdspartner Uno Pizza Kebab i Fynshav på Als finder du spændende takeaway mad fra flere dele af verden. Denne restaurant er den helt lokale leverandør af fantastiske takeaway retter. Så støt lokalt i de små samfund og bestil mad hos Uno Pizza Kebab i Fynshav. 

Du kan hos denne restaurant bl.a. vælge mellem følgende skønne retter: Italienske pizza, frisklavede pitabrød, forskellige lækre sandwich, mange skønne grillretter, stort udvalg af lækre burgere og forskellige frisklavede salater. Alle disse skønne retter bestilles nemt her på den mobilvenlige side. Som noget smart her hos EatMore, er det super nemt og sikkert at til og fravælge forskellige slags topping på din pizza. Dette minimerer risikoen for fejl, så vi sikrer, at I alle kan spise samtidig. 

I kan naturligvis vælge at spise i den hyggelige restaurant, hvor unge som ældre er meget velkomne. Men ejerne af restauranten kender alt til travle dage, så de har fuld forståelse for, hvis I ønsker maden pakket som takeaway, så I nemt selv kan hente den i restauranten når det passer i jeres planer. Ved at bestille maden via hjemmesiden og selv hente i restauranten, undgår du unødig ventetid. Tid som du i stedet kan bruge på dem du holder af.  

Uno Pizza Kebab har stor fokus på service og kvalitet. Og det lykkes glimrende for dem kan vi se. Se de flotte bedømmelser. Her fremgår det, at restauranten ligger flot placeret på alle tre parametre: Kundeservice, kvalitet og levering. Og dette er endda på mere end 100 flotte anmeldelser. Vi er stolte af, at have en restaurant som denne, som vores samarbejdspartner. 

Uno Pizza Kebab er beliggende i Fynshav på smukke Als. Fynshav er kun en lille køretur fra Sønderborg. På Als finder du også oplevelsesparken (Danfoss) Universe, som vi klart kan anbefale jer at besøge. Fra Fynshav er der desuden daglige afgange med færge mod Bøjden, så det skønne Sydfyn er heller ikke langt væk.