Hos US Pizza Express i den hyggelige sønderjyske by, Haderslev, finder du et flot menukort med virkeligt mange forskellige retter! Alle retter, som egner sig fantastisk godt til take away mad, og som de skønne medarbejdere sørger for at pakke godt ned så maden stadig er varm når du skal have den. God service og glade kunder går nemlig hånd i hånd.  

Vi ved, her hos EatMore, at medarbejderne hos U.S. Pizza Express vil strække sig meget langt for at du får din mad leveret præcist som du ønsker den skal være, så hvis du har specielle ønsker, så tøv ikke med at kontakte dem eller skriv dine ønsker i bestillingen her på siden. Så ved vi, at medarbejderne meget gerne tager højde for dine ønsker. Glade kunder hver gang er målet hos U.S. Pizza Express.  

Retterne du kan vælge imellem her på menukortet, er f.eks. pizzaamerikanske deep pan pizzaer, American hot pizza (jeps, vi lover de er hotte!), små pizzaer til børn og indbagt pizza som kan mætte selv den mest sultne håndværker. Men du finder også skønne lidt mindre retter som f.eks. durum, frisklavet sandwich, lækker salat, hjemmelavede pitabrød, lækre pastaretter, skønne grillretter og det altid populære hvidløgsbrød som er en god lille forret. Med dette udvalg er vi ret sikre på, at I nemt finder spændende retter til alle hos U.S. Pizza i Haderslev.  

Et hav af skønne take away retter, som er supergodt egnede som aftensmad på travle dage, men bestemt også de dage hvor du bare ønsker mere tid og ro med familien når I endelig har fri. Ved at bestille take away mad har du jo rent faktisk FRI, når du har fri fra arbejde! Du skal ikke handle dagligvarer først og efterfølgende stå for oprydningen efter aftensmad. Nyd en af disse dage en gang imellem med god samvittighed og bestil take away mad her på siden. Siden er mobilvenlig, så du kan sagtens træffe en hurtig beslutning om take away mad når du er ude at gå, løbe eller lige inden du kører fra arbejde. Bestil nemt via mobilen og så har restauranten maden klar til aftalt tid. Det bliver ikke nemmere!  

U.S. Pizza Express er beliggende på Torvet 8, 6100 Haderslev, lige i minefeltet om aftenen og lige uden for gågadezonen, så den er nem at komme til og fra når du henter take away. Skal du have et “pejlemærke” at sigte efter, er restauranten placeret få huse fra domkirken og kun få minutters gang fra den smukke Haderslev Dampark. 

Haderslev er virkelig en skøn og aktiv by ca. midt på den sønderjyske østkyst. Et lille visit i byen kan klart anbefales, men vi vil bestemt også anbefale et besøg i den smukke by, Christiansfeld, som kun ligger en kort køretur væk. Christiansfeld er med på UNESCO's verdensarvsliste.