Velkommen hos vores fantastiske samarbejdspartner Vitto Pizza i Tilst lidt uden for Århus - Vitto Pizza ønsker at være din foretrukne, lokale take away restaurant. Nok har de plads til gæster i restauranten, men de gør sig mindst lige så umage med den take away de sender ud ad døren. Derfor tøv ikke med at se menuen igennem og bestille så din take away her på siden.   

Skøn take away mad som kan nydes med dem du holder af, om det så er familien, vennerne, kollegerne, mandeklubben eller noget helt andet. Her er rigeligt af retter at vælge imellem, så I finder helt sikkert nemt velsmagende retter til alle i selskabet.  

Prøv f.eks. en af de lækre sprøde, velsmagende italienske pizzaer. Er du mest til en margherita, hawaii, pepperoni, roma eller en toscana. Med det store udvalg Vitto Pizza har på menuen, er vi sikre på, at du finder din favorit variant imellem. Ellers kan du prøve en af de læke pizzasandwich med flere forskellige slags fyld - enten kebab, skinke eller pepperoni. På pizzamenuen finder du desuden den lækre, fyldige, indbagte pizza med tomatsauce, ost, spaghetti, kødsauce og champignon. Med denne pizza er vi overbevist om, at selv den mest sultne mave bliver mæt! 

Er sulten ikke så stor i dag vil vi, her hos EatMore, foreslå dig en lækker sandwich med frisk og lækket fyld som f.eks. kunne være kylling og bacon, tunsalat, pepperoni og ost. Men en god og frisk salat er også et godt valg, og dem har Vitto Pizza flere af på menuen.  

Men alt det klassiske grill take away skal du naturligvis heller ikke snydes for, så det finder du også hos Vitto Pizza. Her tænker vi på grillkylling, kebab mix, rullekebab og en skønt udvalg i lækre velsmagende burgere

Du finder Vitto Pizza i udkanten af Tilst. Ca. midt mellem Tilst, Langkærparken og Mundelstrup stationsby. Der er desuden kun kort afstand til Tilst skole, Aarhus Gymnasium Tilst og TST Aktivcenter. Lige på den anden side af Viborgvej finder du bl.a. Bilka, Mappstore Tilst og Bauhaus Tilst.