Hos Wok & Thai i København NV serverer de, de lækreste retter med en udsøgt smag af Thailand. Wok & Thai tilstræber, at smagsoplevelse hos dem, skal være så tæt på det autentiske Thailand, så det føles som at være i Thailand. Det thailandske køkken er kendt for at være en helt særlig oplevelse for alle sanser - smag, syn og lugtesansen. Maden hos Wok & Thai laves altid af de bedste råvarer. Desuden gør Wok & Thai lidt ekstra ud af anretningen, så retterne altid serveres smukt og æstetisk flot. Mad fra Wok & Thai er derfor en helt særlig oplevelse, som vi klart vil anbefale dig at prøve. Du finder et stort udvalg af klassiske retter her på siden, som du nemt kan bestille som take away. Vi kan nævne et par af de klassiske, så du kan lade dig inspirere - Khao Pad Gai, som er stegte ris med kylling og Pad Thai, som er steget nudler med kylling, rejer eller oksekød. Som du sikkert allerede ved, så er ris og nudler er en stor del af det thailandske køkken, sammen med supper og kød, alt fyldt med smag af spændende krydderier fra østen. Men hos Wok & Thai, finder du også et par spændende salater, som kan spises som et enkeltstående måltid eller sammen med de andre thailandske retter. Alle retter tilberedes naturligvis af friske råvarer for den bedste smagsoplevelse. Desuden er alle retter afstemt med spændende krydderier så du får den helt rette blanding af noget surt, sød, salt og stærkt, præcis som du forventer mad fra det thailandske køkken. Et af de mest brugte krydderier i det thailandske køkken er koriander  - Så har du en ide om hvad du kan forvente hos Wok & Thai på Frederikssundsvej i NV. Restauranten ligger tæt på Trampolinhuset , Genforeningspladsen, Istanbul bazar, Nørrebro station, DSB og Bispebjerg kirkegård med den smukke Kirsebærallé.

Så her er rig mulighed for at hente take away mad hos Wok & Thai og nyde den i smukke grønne områder. Bestil din take away mad her på siden med det samme. Velkommen hos Wok & Thai i København NV.

Skal der mad til fra flere køkkener/restauranter for at gøre alle i familien glade? Så finder du i København NV både Indisk, Japansk og sushi.