Nonno Pizza Sønderborg byder dig og enhver velkommen. Her kan du nyde velsmagende retter. Vi fokuser meget på, at give dig den bedst mulige oplevelse med alt, hvad der skal til. Vi serverer vores retter med glæde og er gode til at sprede vores gode humør af på vores kunder. Vi har et bredt udvalg af adskillige retter, så du nemlig har muligheden for at finde mindst en ret, som du er glad for. Vi alle mennesker har forskellige oplevelser af madens smag. Nogle mennesker har pizza som livret, hvor der er andre, der måske ikke lide synes at det er det bedste. Når vi tilbereder vores velsmagende retter, fokuser vi nemlig også på at maden skal se godt ud, så det vækker din appetit. Vi kan byde dig på lækre italienske pizzaer, deep pan pizzaer, indbagte pizzaer, Ufo special, pizza special, mexicanske pizzaer, VIP pizzaer, og vegetar pizzaer. Hvis du dermed skal spise med dine børn eller en større gruppe mennesker, kan vi tilbyde dig vores velsmagende familie pizzaer og børne pizzaer. Udover disse lækre retter kan vi tilbyde dig ruller, pastaretter og et kæmpe udvalg af grillretter. Er man måske ikke så grov sulten, kan vi byde dig vores lækre salater. Vi vil i hvert fald tage imod dig med gode hænder. Du vælger retten, vi tilbereder og bringer den ud. Bestil din takeaway mad online allerede nu.

Nonno Pizza Sønderborg byder dig velkommen. Har du smagt mindst en ret hos os, kan du med sikkerhed ikke undgå at smage en mere. Vi tilbereder velsmagende retter og dermed spreder vi godt humør af på vores kunder. Har vi måske været så heldige og har haft dig som kunde på besøg, vil det glæde os at høre din mening. 

Nonno Pizza Sønderborg har hyggelige omgivelser, hvor du kan få en uforglemmelig oplevelse. Du kan finde os på adressen Jernbanegade 4, 6400 Sønderborg. Du kan dermed bestille din takeaway mad online allerede nu. Levering er først muligt efter kl 15:00. Du kan stadig bestille din takeaway mad og hente maden selv hos os.