Bestil Is Takeaway!

Is

Is til alle tider 

Is er oplagt som dessert efter en god gang take away, men is er bestemt også oplagt som en lille selvforkælelse i hverdagene.  

En del af vore skønne samarbejdende restauranter har den lækreste is på lager, som de nemt sender med, sammen med den bestilte take away.  

 

Klassiske is 

Is som take away er ofte bøtter af lækker is fra de kendte mærker som Ben & Jerry, Frisko, Underground, Carte D’or is og Magnum.  

En super nem måde at forkæle sig selv lidt ekstra på i hverdagene uanset om isen spises som dessert eller bare som lidt selv forkælelse.  

 

Dessert til din take away 

Overrask familien og bestil is med som dessert næste gang du bestiller take away fra din lokale leverandør af take away eller overraske dem med lækker is en eftermiddag eller aften hvor I alle bare trænger til lidt ekstra hygge og nærvær, måske på sofaen sammen med en god film.  

Is er oplagt som dessert efter stort set alle retter, også de helt klassiske take away retter som pizza, en god burger eller en god gang BBQ mad 

Vi arbejder hele tiden på at udvide antallet af spændende køkkentyper, så vi får med tiden helt sikkert også flere fantastiske samarbejdspartnere, som lever af, at lave den lækreste is. Følg med her på siden og på Facebook og få besked når der sker nyt.

Men lad dig også inspirerere af dit lokale udvalg af desserter og is, som din lokale take away leverandør har på menuen. For selvom de ikke er med her på siden, har mange af restauranterne et lille udvalg af is og desserter på menukortet.  

Tag evt. også et gik i vores menu “kiosk og drikkevarer” og menuen “desserter”.  

 

Forkæl dig selv og din familie, snup en is til dessert! Velbekomme! 

Hvad har du lyst til?

Tyrkisk
Vegetarisk
Indisk
Grill
Burger
Pizza

Is Takeaway