Hos Alsgade Pizza & Grill i 6400 Sønderborg har de et kæmpe udvalg af pizza! Ja, du finder nærmest alle de pizzavarianter du kan forestille dig på menuen – Italienske pizzaer, mexicanske pizzaer, indbagte pizzaer, deep pan pizzaer, special pizza, UFO pizza og børnepizza. Der til kommer alle de andre skønne takeaway retter som durumruller, halvmånesandwich, burgere, forretter, specialiteter og som noget helt særligt kan du hos Alsgade Pizza og Grill købe færdig pizzadej, så du selv kan eksperimentere med der hjemme og stadig få en sprød og lækker bund, som du kender fra de professionelle pizzeriaer.  

Med dette udvalg, er vi 100% sikre på, at I nemt finder mad til hele familien hos Alsgade Pizza og Grill i Sønderborg. Alle retter på menuen bestilles nemt her på den mobilvenlige bestillingsside. De fantastiske medarbejdere hos Alsgade Pizza laver så maden klar til aftalt tid og sørger for, at den pakkes godt, så den er varm og lige til at sætte tænderne i når den serveres. Du kan desuden nemt vælge om du selv ønsker at afhente den bestilte takeaway mad på adressen Alsgade 76, Sønderborg, eller om restauranten skal levere den hjem til dig. Vælg blot hvad der passer dig bedst, når du bestiller her på siden, så sørger restauranten for resten. De er her for dig og gør med glæde hvad de kan for at din hverdag er så nem som mulig.  

Derfor har restauranten også åbent alle hverdag fra 11.00-21.00 og weekender 15.00-21.00. Det giver dig nemlig mulighed for også at hente, eller få bragt, en nem frokost på de travle hverdage. En fantastisk service fra fantastiske medarbejder, som kender alt til travle dage og ved hvor meget det hjælpe med lidt selvforkælelse en gang imellem, så hvad venter du på? Giv dig selv en lille pause fra madlavningen og lad de skønne medarbejdere hos Alsgade Pizza & Grill hjælpe med frokost eller aftensmad i dag.  

Alsgade Pizza & Grill er godt beliggende i Sønderborg. Tæt på Bilka, Humlehøj skolen, Plantorama og vores hovedkontor. Sønderborg er en skøn by med et godt og spændende opland fyldt med seværdigheder. Ud over den skønne natur finder du i nærheden seværdigheder som Sønderborg Slot, Danfoss Universe og Historiecenter Dybbøl banke.