Velkommen hos vores fantastisk inspirerende samarbejdspartner, Gråsten Pizza og Restaurant! Her finder du pizza varianter, som du aldrig har smagt før, for hos Gråsten Pizza og Restaurant brænder de for denne type mad og har samlet inspiration fra hele verden. På menuen finder ud naturligvis alle de klassiske pizzavarianter som den flade, sprøde italiensk pizza, den friske salat pizza, vegetar pizzaen, den fyldige indbagt pizza, den mættende UFO pizza, den stærke Mexicanske pizza, den amerikanske Deep Pan Pizza og Calzone Pizzaen. Dertil kommer så de mere sjældne pizza varianter som der ikke er så mange der kender, men som vi bestemt her hos EatMore mener du skal prøve! Disse varianter fortjener så meget lidt ekstra opmærksomhed. Prøv f.eks. en Hollandsk Pizza eller en Græsk Pizza. Men nu skal det jo ikke nødvendigvis være pizza det hele, så på menuen finder du også de helt klassiske take away retter som frisklavede pitabrød, skønne velsmagende ruller, forskellige lækre burgere, frisklavede sandwich og de klassiske grillretter. Med dette store udvalg, finder I helt sikkert nemt aftensmad til alle i familien hos Gråsten Pizza & Restaurant.  

Restauranten her åbent alle dage og leverer gerne den bestilte takeaway ud i Gråsten og omegn. Du finder alt hvad du har brug for at vide om levering og åbningstider her på siden hvor du også finder det komplette menukort. 

Så hvad venter du på, lad denne skønne restaurant og de fantastiske medarbejdere hjælpe dig med fantastisk, inspirerende, mættende og velsmagende takeaway mad på travle dage, eller dage hvor I bare ønsker mere tid til hinanden og en god snak. Medarbejderne brænder for den gode service og for at give dig en autentisk oplevelse med smagen af verden i din egen stue.  

Restauranten har allerede mange stamkunder, som med glæde har skrevet en bedømmelse her på siden efter de har fået takeaway fra denne restaurant. Du er også hjerteligt velkommen til at skrive en bedømmelse af restauranten efter du har fået takeaway fra dem. Alle bedømmelser indgår i det videre arbejde med restauranten og hjælper andre kunder med valg af restaurant, så din tid er værdsat af mange. 

Gråsten Pizza & Restaurant er beliggende på adressen Jernbanegade 4, 6300 Gråsten. En placering yderst centralt i Gråsten, men stadig med muligheder for parkering lige uden for restauranten, så du nemt kan afhente den bestilte takeaway.  

Gråsten er en skøn og hyggelig by i det allersydligste Sønderjylland. Byen er bl.a. kendt for Gråsten slot, hvor kongefamilien ofte holder sommerferie. Ved Gråsten slot finder du desuden den smukke Gråsten Slotshave og Gråsten Slotskirke, som er åben for offentligheden når ikke kongefamilien er på slottet. Gråsten har desuden en super folkeskole, Gråsten skole, med klasser fra 0.-9. klasse. I byen finders desuden Gråsten Landbrugsskole og for de skuespil interesserede kan vi anbefale Det Lille Teater i Gråsten. Kort sagt en by med muligheder.