Bestil Juice og Smoothies Takeaway!

Juice og Smoothies

Forfriskende smoothies og friskpressede juice 

Som en del af den sunde livsstil, som bliver mere og mere populær, bliver der konstant udviklet og eksperimenteret i nye smoothies og friskpressede juice, som indeholder utroligt mange forskellige vitaminer, alt efter hvilke frugter og grøntsager man putter i. Så friskpressede juice og smoothies er bestemt et godt alternativ til en hurtig take away på farten.  

Juice og smoothies af friske frugter og grøntsager er meget mere end en forfriskende drink. De indeholder masser af koncentrerede vitaminer som vil gavne kroppen og give den et hurtigt boost af energi men også en højere grad af velvære og energi på længere sigt. Kort sagt, et super godt bud på en sund og nærende take away.  

Husk, ifølge den nok så kendte kostpyramide skal frugt og grønt være en stor del af vores kost. Faktisk ligger grøntsagerne i den nederste del af pyramiden som bør udgøre godt 50 procent af kosten for at man kan sige, at man lever sundt. Ved at spise efter madpyramiden, er du desuden med til at reducere klimaaftrykket, så ren win - win - Godt for dig og godt for kloden.  

Et af de ti kostråd 

Fødevarestyrelsen har udarbejdet en liste med 10 kostråd. Et af dem er, at vi skal indtage mange frugter og grøntsager. Dette kan en sund og nærende frisklavet juice eller smoothie hurtigt hjælpe dig med at opfylde. 

Vil du gerne leve op til endnu flere af de ti kostråd, så vil et sundt måltid take away fra en af følgende kategorier være et oplagt valg til at supplere din frisklavede juice eller smoothie:  

 

Her finder du helt sikkert et godt måltid mad, som vil passe til din sunde livsstil.  

Frugt eller grøntsagsjuice? 

Som nævnt oven for, skal indtaget af frugt og grønt være så varieret som muligt. Frugter har deres fordele og kan ofte tilføje sødme eller syrlighed til din juice eller smoothie. Men på den lange bane, er det vigtigt også at vælge grøntsager i smoothien. Grøntsager indeholder nemlig flere næringsstoffer og mindre mængder sukker end frugt. Ser vi på madpyramiden er grøntsager i bunden, som vi skal spise mest af, og frugt i midten, som vi også skal spise meget af, dog mindre end fødevarerne i bunden af pyramiden. 

Samarbejdspartner med sund take away.  

Vi er hos EatMore superglade for, at vi har så mange gode samarbejdspartnere også inden for den sunde gren af take away branchen.  

Frugt og grønt har altid være en del af kosten for os mennesker, og i dag er anbefalingerne stadig at vi skal spise minimum seks stykker frugt og grønt om dagen. Det kan være en udfordring for mange at nå, og her vil en friskpresset juice eller en fantastisk smoothie være et oplagt valg for for at nå i mål med dagens indtag af frugt og grønt. 

Men husk, det hjælper ikke at spise 6 stykker af den samme frugt, hvis nu du f.eks. er vild med æbler. Den frugt og grønt der indtages, enten helt frisk eller som juice eller smoothie skal naturligvis være varieret. Men fortvivl ikke, hvis ikke du er vant til at spise varieret frugt og grønt, er juice og smoothie en super måde, at indtage forskellige frugter og grøntsager på, da de kan blandes som man ønsker det og til dels også skjule nogle af de frugt- og grøntsager, som man måske ikke er så vild med. 

Men alt dette har vore samarbejdspartnere helt styr på! De brænder for denne brance og lever af, at udvikle velsmagende, nærende smoothies og friskpressede juice. Så glæd dig til din næste sunde take away! 

Vi arbejder hele tiden på at få endnu flere samarbejdspartnere, også med sund take away, så følg med her på siden.

Men lad dig endelig inspirere af ovenstående sunde menuer. Mange af vore samarbejdspartnere har enkelte frisklavede juice eller smoothies på menuen, som passer netop til maden i deres restaurant. 

Du finder nemt din nærmeste leverandør af take away her på vores side med køkkentyper, eller du kan søge ud fra postnummer på eatmore forsiden.  

Du havde måske forventet, at take away kun er burgere, pomfritter/grill, pizza, is og sodavand, men dette vil vi lave om på hos EatMore, også selvom de helt klassiske take away retter OGSÅ smager fantastisk! 

Velkommen og velbekomme. 

Hvad har du lyst til?

Vegetarisk
Burger
Indisk
Sushi
Glutenfri
Italiensk

Juice og Smoothies Takeaway