5

restauranter i 2650 Hvidovre

Hvidovre er placeret 8 km fra København centrum, og dermed en central del af det vi kalder Storkøbenhavn. Hvidovre har ca. 53.000 indbyggere og ligger godt placeret mellem midt mellem bydelene Brøndby og Albertslund mod vest, Rødovre mod nord og Valby mod øst. Fra Hvidovre er det nemt at komme med offentlig transport ind til alle de fantastiske kulturelle udbud og seværdigheder som København har at byde på.  

Bydelen Hvidovre er desuden kendt for deres engagement i mange forskellige sportsgrene. Her finder du finder du f.eks. HIF (Hvidovre Idræts Forening) og Hvidovre Ishockey Klub. Men også i knap så kendte og populære sportsgrens som volleyball klarer Hvidovre sig godt på landsplan. Klubben som klarer sig godt er Hvidovre Volleyball Klub. Så Hvidore kommune kan godt være stolte af de aktive borgere, som med deres iver og engagement er med til at sætte Hvidovre på landkortet.  

Hvidovre har gennem tiden gennemgået en rivende udvikling fra et stort grønt område med få gårde til den by vi i dag kender som en integreret del af Storkøbenhavn med mange forskellige typer af bebyggelser. Her er alt fra industri over boligblokke til klassiske villa områder, men området har bestemt også nogle skønne grønne områder. Det grønne område Vigerslevparken, som er beliggende i forbindelse med Harrestrup Å er oplagt til en god gåtur. Området er placeret midt mellem Hvidovre og Vigerslev. I den sydøstlige del af Hvidovre findes også det grønne område kaldet Kalveboderne. Uanset om du vælger Vigerslevparken eller Kalveboderne, så er områderne meget oplagte en picnic i det grønne med dem du holder af. Bestil de ønskede retter som takeaway hos de lokale restauranter i Hvidovre og medbring det så på en frisk tur i det grønne. Disse små hyggelige afbræk i hverdagene betyder så meget i en ellers travl hverdag. 

Hvidovre rummer alt! De er som skrevet kendte for deres præstationer i sportsverdenen, og de fine boligområder, men byen rummer også mange store arbejdspladser som gør det godt og sætter sit præg på livet i bydelen. En af de største arbejdspladser i Hvidovre er helt klart Hvidovre Hospital. Men mange andre firmaer i bydelen klarer sig fantastisk, ja faktisk så godt, at en del af dem tidligere har fået tildelt Børsens Gazellepris. Her kan vi f.eks. nævne firmaerne: Lakrids by Johan Bülow A/S, A.K.S. Rustfri, Secret Kitchen og Rubin Medical.  

Men hvem ved, en dag er det måske en af vore aktive og engagerede samarbejdspartnere i Hvidovre der bliver indstillet til en fin pris for deres engagement, service og professionelle fremtræden. 

Mulighederne for at bestille takeaway i Hvidovre og omegn er næsten uendelige, så her finder du nemt nye smagsopleveler fra gang til gang. Som det er lige nu, kan i i Hvidovre og nærmeste omegn bl.a. tilbyde mad fra følgende køkkentyper: Libanesisk, arabisk, bageri, smørrebrød, japansk, sushi, indisk, sandwich, vegetar, amerikansk, dansk mad, grillmad, burgere og pakistansk mad. Med alle disse muligheder, er det yderst oplagt at støtte de lokale leverandører af takeaway. Du finder alle de informationer du har brug for om de enkelte restauranter ved at tykke på deres navn.  

Kender du en god restaurant, som du ønsker, skal med her på listen? Så vis dem dette link med tilmelding. Vi er altid klar til at få flere medlemmer i EatMore familien, for sammen hjælper vi hinanden til endnu flere muligheder.  

Med det fine udvalg af restauranter i og omkring Hvidovre er det svært at vælge enkelte ud. Men vi gør det alligevel for hurtigt at vise dig mangfoldigheden af muligheder. 

  • Shahi Pakwaan - Spændende retter fra Indian og et godt udvalg til vegetarer. 
  • Det sunde valg - En restaurant med fokus på sunde og nærende retter.  
  • Garam Masala - Alle de spændende retter fra det indiske køkken.

 

Kort sagt – Hvidovre har alt hvad ud behøver. En central placering tæt på Storkøbenhavn, mange arbejdspladser og en skøn natur. Hvidovre er helt sikkert en by med mange muligheder for alle aldre, men alligevel et “lille” samfund som bakker op om lokale tiltag. Her finder du alt hvad du som person og familie skal bruge i en travl hverdag. En fantastisk bydel, som vi her hos EatMore er glade for at være en lille del af.   

Velkommen i Hvidovre! 

I Hvidovre er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i Hvidovre i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!