Godt placeret lige ved rundkørslen, som også rummer Købkesvej og L.A. Rings Vej i Odense finder du det skønne pizzeria, Alando Pizza. Her står de klar til at lave den dejligste, frisklavede og velsmagende take away mad til dig hver dag hele ugen. Alando Pizza har et rigtigt stort udvalg af den helt klassiske italienske pizza. Vælg den variant som du synes bedst om eller prøv noget nyt i dag, der er nok at vælge imellem. Imellem varianterne finder du også et par lukkede pizzaer med forskelligt fyld. Men det er ikke kun pizzaer Alando Pizza har på menukortet. Nej, har er rigeligt at vælge imellem også af anden take away mad. Blandt de klassiske grill retter kan vi lige fremhæve: Mange forskellige burgere, falafel, kebabmix, fiskefilet med pomfritter og en grillkylling med det hele. Men du finder også forskellige pastaretter og salater på menukortet. Så alt i alt er vi sikre på, at du hos Alando Pizza helt sikkert finder mad til hele familien.  

Et omfattende menukort med take away mad som alle kan lide, og som gør hverdagen lidt nemmere i en travl familie. Find menukort her og se hvad de enkelte retter og menuer helt præcist indeholder. Det er desuden meget nemt at bestille maden som take away via siden her, så bestil din take away mad med det samme. Alando Pizza bringer gerne maden hjem til dig, i følgende postnumre – 5000 Odense C, 5210 Odense NV, 5220 Odense SØ, 5230 Odense M, 5240 Odense NØ, 5250 Odense SV, 5260 Odense S, 5270 Odense N. Men du er naturligvis også til hver en tid velkommen til, selv at afhente din mad hos Alando Pizza efter du nemt har bestilt den via siden her. Du kan parkere lige ved døren.  

Alando Pizza er centralt placeret over for Ejerslykke skole og meget tæt på det populære Rosengårdscenter i Odense, Odense tekniske gymnasium og sidst men ikke mindst, også tæt på Syddansk Erhvervsskole samt Danhostel Odense.  

Er vejret skønt og trænger du til et par hyggelige timer i det fri, kan vi anbefale dig at bestille mad her på siden, hente den hos Alando Pizza og nyde den i de skønne grønne områder i Odense. Hos EatMore vil vi anbefale områderne: Munkedammen, Fruens bøge og Hunderupskoven hvor også Odense City camp er beliggende. Denne campingplads er for øvrigt et godt udgangspunkt for et lidt længere visit i H.C. Andersens skønne by.