Ønsker du et stort udvalg i pizza og er du tæt på Odense, så vil vi klart anbefale dig at besøge Pizza Ferrari i Odense M. Her finder du bl.a. de klassiske italienske pizzaertyrkiske pizzaer, indbagte pizzaer og mexicanske pizzaer. Men på menuen finder du også retter som frisklavede sandwichmættende burgere, lækre grill retter, skønne pasta retter og forskellige friske salater. Kort sagt, hos Pizza Ferrari finder du nemt mad til hele familien.  

Aller retter hos Pizza Ferrari tilberedes med stor passion, omhu og naturligvis friske råvarer, så her kan du godt sætte forventningerne højt og få dem indfriet. Kunden er altid i centrum og Pizza Ferrari ønsker glade og mætte kunder hver gang en ordre sendes ud af døren eller kunder forlader restauranten.  

Restauranten er beliggende Hjallesevej 94, 5230 Odense M. En placering ud til en af de større indfaldsveje til Odense, så her er rig mulighed for parkering men også rig mulighed for at besøge restauranten med offentlig transport som letbanen eller bus. Restauranten er desuden beliggende supergodt i forhold til de store boligområder Hunderup, Sanderum, Dalum og Winsløwparken. Fra disse områder kan afhentning af take away mad også nemt foregå til fods eller på cykel.  

Tæt på restauranten finder du nogle af Odense bys skønne seværdigheder, som vi klart vil anbefale dig at besøg når du alligevel er i byen. Det kunne være H.C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo, Brandts og for lidt shopping kan vi anbefale Rosengårdscentret og den smukke gågade i Odense midtby.