Har dagen været ekstra travl i dag og er det svært at overskue hvordan der også skal være tid til både fritidsaktiviteter og tilberedning af aftensmad? Så tage et kig på menuen her hos Asbendos Pizza Bar i Kolding. Ved at bestille take away mad fra denne restaurant får I med garanti skøn, nærende og frisklavet mad leveret lige hjem til jer. I kan naturligvis også vælge selv at afhente den bestilte take away i restauranten, som er beliggende lige uden for den allermest centrale del af Kolding, som har gågader på kryds og tværs. Med denne placering er det supernemt at afhente den bestilte take away, da der er parkering lige uden for restauranten.  

Hos Asbendos Pizza Bar har ud mulighed for at vælge mellem retter fra følgende køkken typer: Italiensk, grillretter og pizza. På Pizza menuen finder du italiensk pizza, børne pizza og indbagt pizza. Inden for hver kategori finder du selvfølgelig alle de klassiske varianter som f.eks. Hawaii, Vesuvio, Miami og Hallas, men du finder også spændende varianter som Aspendos, Eriks og Matador. Du kan se på menukortet her hvad der er særligt ved disse varianter og hvad de er toppet med. Måske du har mod på at prøve lidt nyt i dag. 

Ser vi på grill menuen finder du retter som: ½ Kylling med pomfritter, kebabmix, nuggets, fiskefilet, skinkesnitsel og pølsemix. Klassiske retter som du finder mange steder, så for at kunne byde dig på lidt ekstra har Asbendos Pizza Bar udviklet deres egen yderst velsmagende Asbendo buggi burger. Den skal du simpelthen prøve! Burgeren findes i flere varianter og indeholder en stor håndformet hakkedreng af 100% friskhakket magert oksekød, grillstegt over åben ild. Bøffen og de tilhørende friske grøntsager serveres i en stor hjemmebagt bolle. Du kan desuden vælge, om du ønsker bacon og ost i burgeren. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at bestille hjemmelavede durum og pitabrød samt gode salater her hos vores fantastiske samarbejdspartner, Asbendos Pizza Bar.  

Restauranten går meget op i kvalitet! Kvalitet på både råvarer og service, så du kan med god samvittighed og høje forventninger godt bestille take away mad fra denne skønne restaurant. Se blot på alle de flotte anmeldelser, som de allerede har fået her på bestillingssiden. Næsten maksimale antal stjerne over hele linjen.  

Asbendos Pizza Barer er, som tidligere skrevet, placeret lige syd for det mest centrale Kolding og uden for gågadezonerne. I Kolding vil vi anbefale dig at se nærmere på seværdigheder som Koldinghus, Geografiskhave  og Slotssøen. Er du mere til shopping? Så finder du få minutters gang fra restauranten de hyggelige lokale butikker på Koldings gågade.