Hvorfor ikke prøve

Brug for et let måltid i købet af dagen, så kig forbi Bali Café & Kiosk i Næstved. Hos Bali Café & Kiosk har de et stort udvalg af små lette måltider og drikkevarer, kort sagt alt hvad du har brug for, når sulten lige melder sig. Udvalget er omfattende og yderst varieret, Vi kan derfor godt garantere dig, at der helt sikkert også er et måltid til dig.  

Der er mange retter at vælge imellem, men for inspirationens skyld vil vi lige nævne nogle af dem her: Grill kylling, bagels, burgere, durum, smørrebrød, salat, pomfritter, nachos, nuggets og lidt kage til dessert. Men et måltid er jo ikke fuldendt uden drikkevarer, så dem har Bali Café og Kiosk naturligvis også på lager I mange varianter - Coca-Cola/Zero, Fanta, Ice Tea, Ramløse, Energidrik, Milkshake, Smoothie, Øl, Snaps og en helt klassisk Fadøl eller Tuborg

Du har hos Bali Café & Kiosk mulighed for at spise i caféen men du kan naturligvis også bestille maden som take away via siden her, så pakker vi den, så den er klar til at transporter hvor hen du end ønsker at spise den. Men ikke nok med det, har du behov for det, leverer vi naturligvis også gerne din bestilte take away til dig. Se mere angående levering og åbningstider på siden: “Information”.  

Bali Café og Kiosk finder du på adressen Riddergade 14 i Næstved midtby. Caféen er stort set nabo til Jyske Bank, Kompagnihuset og det smukke og hyggelige Hotel Kirstine. Ønsker du at nyde din take away som en picnic med dem du har kær eller som et lille afbræk i hverdagene for dig selv, kan vi anbefale: Rådmandshave, Herlufsholmskovene som er beliggende ved den populære kostskole – Herlufsholm.