Hvorfor ikke prøve

Hos Byens Burger & Pizza House i Odense står de hver dag klar med glæde og engagement og byder dig inden for i en skøn verden af velsmagende take away mad. Du kan spise i restauranten eller bestille take away mad her på siden og så klarer restauranten resten såfremt du ønsker det, det vil sige levering lige til din hoveddør.  

På menukortet finder du mange forskellige retter, så vi tør godt love, at du hos denne restaurant nemt finder mad til alle i familien, stort set uanset hvilket humør de er i lige i dag.  

Hvis det er pizza en del af familiens medlemmer har lyst til i dag, så er der en masse at vælge imellem her hos Byens Burger og Pizza House. Vi kan kort nævne hovedgrupperne af pizza - Lækre italienske pizzaer, indbagte pizzaer, deep pan pizzaer, salat pizzaer og børne pizzaer. Inden for hver hovedgrupper finder du så alle de kendte varianter. 

På menuen finder du også et flot udvalg af lækre burgere. Der er naturligvis alle de kendte, men der funder også en super lækker og velsmagende xxl burger. Dette er en speciel Byens Burger ret med en 800 gram bøf i - Alle burgere fås som menuer med kartoffelbåde eller pommes frites til, lagt sammen i et hjemmelavet brød og fyldt med salat, tomat, agurk, rødløg, ketchup, mayonnaise. Der til fås en 0.5L Coca-Cola. Det er da en menu, som man bestemt vil glæde sig til at sætte tænderne i. 

Derudover består menukortet af forskellige grill retter, friske salater, flere forskellige durum og pitabrød med forskelligt fyld. Kort sagt et menukort med alt hvad en familie har brug for i en travl hverdag. Bestil nemt den ønskede take away her på siden og lad Byens Burger & Pizza House klare aftensmaden i dag.  

Restauranten er beliggende på adressen Store Glasvej 55 i 5000 Odense C. En placering, som er nem at komme til og fra selvom den ligger centralt i Odense med gåafstand til Odense gågade, Odense station og en lidt længere gåtur til Odeon og Odense Koncerthus.