Her hos Döner King i 6400 Sønderborg finder du et stort udvalg af spændende Döner kebab og ruller. Der til et meget varieret udvalg af drikkevarer og et fint udvalg af is til dessert. Her er nem aftensmad alle ugens dage og rig mulighed for variation imellem de mange forskellige retter. 

Der er også tænkt på børnene, som naturligvis er velkomne til at bestille de klassiske retter i restauranten, men som også har mulighed for at bestille de altid populære nuggets og pomfritter.   

Döner og kebab stammer oprindeligt fra det gamle Persien er i dag særligt udbredt i Tyrkiet. I Tyrkiet er kebab så populær, at de laves konkurrencer i dette. Så både Döner og ruller er så meget mere end nem mad på vej hjem fra byen. Det kan sagtens udgøre det for et fint aftensmåltid for familien. Prøv selv og bestil en af de skønne og velsmagende retter her hos Döner King.  

Der er åbent alle ugens dag og har du behov for levering, sørger restauranter for det op til 12 km fra restauranten. Du finder Döner King centralt i Sønderborg by på adressen Jernbanegade 44, hvor der heller ikke er langt til eventuel parkering.  

Var det alligevel ikke Döner eller rulle det skulle være til aftensmad i dag, så husk, at vi her hos EatMore har mange forskellige køkkentyper at vælge imellem. Se en oversigt over restauranter i Sønderborg lige her. Sønderborg kan bl.a. byde på Amerikansk mad, BBQ restauranter, restauranter med grill retter, kinesiske restauranter, restauranter med mad fra det libanesisk køkken, den klassiske sushi og mere generelle tyrkisk restauranter.  

Er du på visit i Sønderborg, vil vi anbefale dig at se nærmere på følgende seværdigheder, Sønderborg Slot, Danfoss Universe, De smukke gamle bygninger i byen og Historiecenter Dybbøl banke.