Er du til spændende mad fra Mellemøsten så vil vi her hos EatMore absolut anbefale dig at besøge Faour i Aarhus eller bestille take away mad derfra. Faour er et af de bedste spisesteder i Aarhus med autentisk arabisk mad. På menuen finder du alt i falafel, mezze, tilbehør og naturligvis forfriskende drikkevarer. Har du endnu ikke smagt mad fra den arabiske verden, så prøv endelig take away mad fra Faour! Vi lover dig, det bliver en fantastisk smagsoplevelse som du kan leve højt på længe. Faour serverer arabisk mad i verdensklasse, som tilberedes og serveres med et smil. Bestil nemt take away her på vores mobilvenlige bestillingsside.  

Restaurant Faour ligger centralt i hjertet af Aarhus. Restauranten er nem at komme til og fra når du henter din bestilte take away mad.  

Til specielle lejligheder kan du bestille den kendte foodtruck fra Faour. På den måde kan du i forbindelse med en større fest glæde dine gæster med spændende autentiske arabisk mad.  

Udvalget af retter er stort og varieret, så se menukortet igennem her på siden. Alle retter er som nævnt, inspireret af det arabiske køkken. Typiske ingredienser i det arabiske køkken er halloumi ost, sujuc, sumak, zataar og granatæble. Kan du genkende nogle af retterne fra de tyrkiske og libanesiske køkkener, så der det ikke helt forkert. De tre køkkentyper minder på en del punkter om hinanden, men det er bestemt ikke en ulempe når maden smager så fantastisk.  

Retterne i det arabiske køkken er spændende og varierede. Dette giver dig rig mulighed for at bestille nye og spændende retter hver gang du bestiller take away fra Faour. Men vi forstår udmærket hvis der med tiden indsniger sig en livret eller to.  

Du finder Faour på adressen Klostergade 32, 8000 Aarhus. En placering tæt på Aarhus gågade, Aarhus domkirke, Aarhus teater, Nørre Allé kollegiet og Grønnegade Kollegiet.