Hos The Food Corner i Randers C  står de hver dag klar til at vise dig, hvad det græske og spanske køkken formår. Her kan du f.eks. glæde dig til at smage små lækre tapas retter. Men der er også mange andre skønne retter fra det græske eller spanske køkken på menuen hos The Food Corner.  

Du er velkommen til at spise i restauranten, men du bestiller også meget nemt lækker take away mad via vores side her. The Food Corner i Randers er en af vore fantastiske samarbejdspartnere, som hver dag står på spring for at give dig en fantastisk smagsoplevelse, også som take away mad. For hos The Food Corner er der ingen forskel på den mad som serveres i restauranten og den som tilberedes som take away. Alt mad laves med samme engagement, sans for detaljer og kvalitetsråvarer.  

På menuen hos The Food Corner finder du f.eks. skønne tapas retter, som er oplagte at nyde sammen med dem du holder af, uanset om det så er manden, konen, familien, vennerne eller er en gruppe skønne kolleger. Tapas er oplagt at side og hyggesnakke hen over samtidig med man smager den ene lille skønne ret efter den anden.  

Et eksempel på en tapas menu kunne være: Varmrøget laks med dild, marinerede tigerrejer med hvidløg og persille, tørrede spanske pølser sammen med andre spændende små retter.  

Til tapas retterne serveres to slags brød og tre forskellige slags smørelse. Tapas er ofte lidt omfattende at handle ind til og lave hjemme i de små private køkkener, og tapas vil derfor ofte være en virkelig værdsat take away som skaber forventning og fornyelse. Prøv selv og se reaktionerne når du serverer tapas som du har bestilt her på siden.  

Er der nogen i selskabet, som i stedet for tapas ønsker mere almindelig take away, kan I sagtens bestille alt maden samme sted, for The Food Corner har f.eks. også pita med enten kebab eller kylling på menuen. Eller hvad med en vegetarret? Det finder I også nemt hos The Food Corner. Og så skal børnene naturligvis ikke snydes, så der er også helt klassiske retter som pommes frittes og nuggets på menuen til dem.  

Så hvad venter du på? Bestil nemt spændende og velsmagende take away mad til alle i selskabet hos The Food Corner i Randers via vores bestillingsside her. 

The Food Corner er beliggende på Østervold 5 i 8900 Randers C. Lige uden for byens absolutte centrum med gågader på kryds og tværs, hvilket kun er en fordel, da det så gør det nemt for dig at hente take away uanset om du er til fods, på cykel eller i bil. 

I nærheden af restauranten finder du desuden Randers SpejdermuseumSlotscentretRetten i Randers og Randers Kulturhus.