Hvorfor ikke prøve

Gudbjerg på skønne Sydfyn er en skøn lille by med tryghed og sammenhold. I Gudbjerg finder du vores fantastiske samarbejdspartner Gudbjerg Pizza. Et skønt pizzeria som gerne byder inden for i restauranten, men som også gerne leverer take away til hele Gudbjerg opland.  

Hos restauranten finder du velsmagende retter som f.eks. Pizza, pasta, salat, grill, pitabrød og burgere. Alle retter findes i mange forskellige varianter hvor der helt sikkert også er en variant for dig imellem. Så hos Gudbjerg Pizza finder I nemt aftensmad til hele familien. 

Hos Gudbjerg Pizza elsker de glade kunder og møder derfor altid glade og engagerede på arbejde, for kun på den måde kan de give dig den service som de ønsker. Derudover finder du hos Gudbjerg Pizza friske råvarer og spændende udvalgte ingredienser, som er med til at give den fantastiske smag i alle retter.  

Så skal menuen stå på take away i dag, så bestil den med det samme her hos Gudbjerg Pizza. De står klar til at hjælpe dig i en travl hverdag. Bestil på siden her og læn dig så tilbage og tag en pause imens du venter på din mad, eller benyt muligheden for lige at få lavet de ting som fylder i dit hoved. Når maden så bliver leveret, er du klar til at fokusere på familien og få nogle hyggelige timer med dem. 

GudbjergSydfyn er en fantastisk hyggelig by med ca. 500 indbyggere som står sammen og holder gang i byen. Fra Gudbjerg er der ca. 3 km til Gudme, 13 km til Ørbæk, 12 km til Kværndrup og lige ledes ca. 13 km til smukke Svendborg.  

I Gudbjerg finder du en afdeling af Stokkebækskole, Gudbjerg forsamlingshus samt Højlund Mølle.