Hos Havnens Pizza i Grenå står de hver dag klar til at hjælpe dig i en travl hverdag fyldt til randen med arbejde, skole, rengøring, fritidsaktivitet, møder og meget andet.  

Medarbejderne hos Havnens Pizza elsker deres arbejder og møder derfor hver dag ind med glæde og engagement klar til at lave skøn og velsmagende take away mad til dig og dine. Dette giver dig mere tid til det (og dem) du holder af. 

Menuen er omfattende og du kan derfor vælge mellem et stort udvalg af klassiske take away retter som - pizzaburgerpastasalat og grillmad. Alle retter tilberedes med gode råvarer og grundighed, så du har bestemt noget at glæde dig til. Se bare de mange flotte anmeldelser, som restauranten har fået her på siden.  

Af drikkevarer kan du nemt bestille alle de klassiske via bestillingssiden her - Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Sprite, Fanta, dertil har du også mulighed for at bestille Cocio, kildevand og øl til de heldige over 18 år.  

Bestil nemt den ønskede take away mad via vores mobilvenlige side lige her og lad restauranten klare aftensmaden for dig og din familie i dag. Husk, de små øjeblikke af selvforkælelse i hverdagene er så vigtige, specielt de dage hvor man virkelig har givet alt hvad man har! 

Grenå er en smuk by beliggende på den østligste spids af Djursland. Fra byen er der færger til Sverige og Anholt. Byen er en aktiv og velfungerende by med ca. 14.000 indbyggere. I byen finder du Norddjurs Friskole, Baunhøj Mølle, VUC Djursland, Grenå Gymnasium, Grenå Plantage og Kattegat centret som er kendt i det meste af Danmark.