Hvorfor ikke prøve

Er du til spændende autentisk og eksotisk mad, så skal du klart prøve take asay med fra Indiagate på Englandsgade 371 i 2770 Kastrup. Indiagate i Kastrup er en verden af spændende og velsmagende mad fra Indien og Italien.  

Menukortet er omfattende og varieret med mad fra flere lande og køkkentyper, også vegansk og vegetarisk, så vi lover dig, at du helt sikkert finder en ret som du lige har lyst til i dag og vil glæde dig til at spise.  

Der er bl.a. alle de velsmagende retter fra det indiske køkken - biryani, Sabsi, Zaloo, Vindaloo, Chicken tikka masala og et godt udvalg af indiske snacks – f.eks. Tandoori og samosa. 

Men du finder også alle de klassiske pizzaer - Margherita, Pepperoni, Italiano, Milano samt et super godt udvalg i vegetariske og veganske pizzaer. 

Men ikke nok med det, Indiagate har også et super flot udvalg i andre veganske og vegetar retter samt pasta, burgere, grill og naturligvis et hav af drikkevarer – Mango Lassi, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Fritz Cola og forskellige milkshakes.

Kort sagt mad som hele familien vil glæde sig til at spise. Selv børnene er det tænkt på, men lidt børnemenuer. Men vi ved jo alle, at børnene ofte lige så gerne vi have den samme spændende mad som de voksne spiser.   

Alt i alt superlækre velsmagende retter uanset om du vælger mad fra det Indiske eller italienske køkken.  

Indiagate er godt beliggende på Amager, tæt på shopping centret Fields, Ørestad, Tårnby Stadion og naturligvis tæt på flere slags offentlig transport, som metro og bus. Dette gør det supernemt for dig at hente din take away mad, men Indiagate levere den naturligvis også gerne til dig. Ønsker du at spise maden i det fri, er der super skønne områder på Amager strandpark og ved Den Blå Planet ikke langt fra restauranten.  

Bestil nemt den ønskede take away mad online via siden her og Indiagate sørger med glæder for resten – Velbekomme.