Er du på udkig efter super lækre pizzaer med masser af velsmagende fyld i Sønderborg? Så tag et kig på menuen her hos Kløvercentrets Pizza & Grill, de er nemlig, i lokalområdet kendte for et stort og varieret udvalg af pizzaer, her under også specielle varianter, som du ikke ser andre steder. Alle pizzaer er tilberedt med masser af lækker ost, velsmagende tomatsovs og rigeligt at den topping, som du vælger.  

Men ud over pizza, har Kløvercentrets Pizza & Grill også et godt udvalg i grillpasta, durum, salat og naturligvis drikkevarer. Derfor er vi her hos EatMore helt sikre på, at du altid kan finde mad til hele familien eller alle dine venner hos Kløvercentrets Pizza & Grill. Supernemt når der skal bestilles take away til en større forsamling.  

Hvad der også er nemt, er selv bestillingen! Bestillingssiden er nemlig mobilvenlig, så det er lige så nemt at bestille på mobilen, som hvis du sad ved en computer. 

Du finder nemt Kløvercentrets Pizza & Grill på adressen Kløvermarken 2, 6400 Sønderborg. En god placering i forhold til mange boligområder som f.eks. Kløvermarken, Hvedemarken, Sundsmarksvej og Blommehaven. 

Men også en god placering i forhold til evt. afhentning af take away mad. Her er der gode muligheder for afhentning, uanset om du er til fods, cykel eller i bil. Tæt på Kløvercentrets Pizza & Grill finder du f.eks. Kløvermarken Hallen, Kløverskolen, Sundhedscentret og Privatskolen Als.  

Sønderborg er en skøn by ved Alssund med en fantastisk natur og skønne seværdigheder som f.eks. Sønderborg slot, Cathrinesminde teglværksmuseum, Dybbøl banke og Historiecenter Dybbøl Banke. Er du til mere aktion finder du en kort køretur væk Danfoss Universe oplevelsespark. Kort sagt, Sønderborg er en oplagt by til et lille afbræk i hverdagene, med masser af oplevelser og måske en overnatning eller to.