Er du lækkersulten efter take away mad og befinder du dig i nærheden af Kolding? Så bestil den skønneste, mest velsmagende take away her hos Kolding Pizza. Hos Kolding Pizza finder du alle de velkendte pizzatyper som Italienske pizza, indbagte pizza, familie pizza, deep pan pizza, børne pizza og de nye pizzasandwich. Du finder ligeledes alle de kendte varianter som f.eks. Pepperoni pizza, Margherita pizza, Vesuvi pizza og Hawaii, ja ja, vi ved godt de der ananas er omdiskuterede, men mange er jo glade for dem. Dertil kommer den spændende vegetarpizza som vi ved, at mange vegetarer er glade for. 

Hos Kolding Pizza er alle nemlig velkomne. Derfor rummer menukortet også andre retter end pizza. Det er jo ikke sikkert, at alle i selskabet har lyst til pizza samme dag. På menuen ses også retter som pitabrød, pasta, salat, burgere og grillmad.  

I finder en komplet oversigt over alle de retter, som restauranten tilbyder her på siden. Når I har valgt de ønskede retter, bestiller I dem ligeledes nemt via siden her. Restauranten modtager så med det samme din besked og går i gang med ordren, så den kan være klar til den tid du ønsker. Så er der blot tilbage at beslutte, om maden skal leveres hjem til dig, eller om du selv ønsker at hente den hos Kolding Pizza. Uanset hvad ud vælger, så ved vi, at de hos Kolding Pizza gør sig umage for at lave maden så spændende, indbydende og lækker som mulig.  

Kolding Pizza er beliggende i den sydlige ende af gågaden i Kolding, tæt på den gamle kirkegård i Kolding. Men kun en kort gåtur fra Koldinghus og Slotssøbadet. Trænger I til en gåtur enten før eller efter maden, vil det være oplagt at gå en tur omring Slotssøen, som er beliggende i modsatte ende af gågaden. En gåtur er altid en fantastisk måde at få dagens stress rystet ud af kroppen på. I gåafstand fra restauranten finder du desuden Kolding station, Campus Kolding og Kristkirken i Kolding.