Kyllingehuset i Haderslev er den oplagte restaurant for dig, som elsker kvalitets take away med masser af smag, saft og kraft. Mad som mætter og sætter dine smagssanser i gang. Mad som det er en glæde at servere og spise. Kort sagt, en af de samarbejdspartnere, som vi er superglade for at have med på holdet, så vi kan glæde dig med skøn take away mad.  

Hos Kyllingehuset i Haderslev finder du retter som forskellige velsmagende grillretter, ½ grillkylling, 8 stk. crispy filet, 8 stk. kyllingenuggets eller 8 stk. kylling hot wings. Ud over disse populære retter vil vi opfordre jer til også at smage restaurantens andre spændende retter, som udfordrer smagsløgene. Det kunne f.eks. være de lune løgringe og de skønne, men for nogen stærke, chili cheese toppe. I kan også vælge en kølende coleslaw eller kartoffelsalat til hovedretterne. Ja, mulighederne er mange og I finder dem nemt her på menukortet.  

Alle retter hos Kyllingehuset laves af gode råvarer med saft og kraft for mad skal smage af noget. Desuden bliver maden hos Kyllingehuset tilberedt med god tid, så man får mest mulig ud af smagene i de forskellige ingredienser og det kan smages på de færdige retter. Prøv selv! Med et par swipe eller to på din smartphone bestiller du nemt de ønskede retter som take away via den mobilvenlige side lige her. Når restauranten har modtaget din bestilling, går de straks i gang med den så du kan afhente den på det klokkeslæt der passer dig bedst.  

Vi mener derfor, at Kyllingehuset er et oplagt valg som take away leverandør på de travle dage. Her finder du mad, som du med god samvittighed kan servere for hele familien, også selvom ugen måske var været meget presset og I har fået take away tidligere på ugen også. 

Så hvad venter du på? Bestil de ønskede retter på siden her og få tid til de ting du mangler tid til. Imens laver restauranten den skønneste aftensmad klar til jer. 

Du finder restauranten på i centrum af Haderslev lige ned til Haderslev Fjord og tæt på Haderslev dam samt gågaden. Desuden kan man fra restauranten se den smukke Haderslev slotsmølle.  

Var det noget helt andet take away I var på udkig efter, så kan du nemt søge postnummer på forsiden og få vist alle vore fantastiske samarbejdspartnere i Haderslev. Du finder f.eks. restauranter som serverer pizza og mad fra de italienske og amerikanske køkkener.