Hos Luxus Pizza & Grill centralt i 6372 Bylderup-Bov finder du alt i Pizza og anden takeaway mad. Nemt på travle dage og skønt på dage hvor lysten til selv at lave mad bare ikke lige er der. Uanset årsag står Luxus Pizza & Grill hver dag klar til at hjælpe dig med et stort udvalg af fantastiske, velsmagende retter.  

På menuen finder du alt hvad du kan forestille dig af pizza varianter, vi kan lige nævne: Italiensk pizza, parma pizza, pizza med ostekant, pizza med salat, mexicansk pizza, hollandsk pizza, mozzarella pizza, indbagt pizza, deep pan pizza og de efterhånden meget populære vegetar pizza varianter. Men pizza er ikke det eneste på menuen hos Luxus Pizza & Grill! Her finder du også skønne retter som döner kebab, burger, pitabrød, sandwich, rullekebab, pasta, nachos og de altid populære grill retter. Kort sagt alt hvad du kan forstille dig af nemme og velsmagende retter til aftensmad. 

Her er det helt sikkert nemt at finde en ret som alle i selskabet vil glæde sig til at spise. Lad dig inspirer på siden her, bestil de ønskede retter online og Luxus Pizza & Grill har dem klar præcist til den tid som passer i jeres planer.  

Du finder Luxus Pizza & Grill midt i Bylderup Bov, som er beliggende i udkanten af Aabenraa Kommune, tæt på Tinglev, Tønder og Løgumkloster. Selv med denne centrale placering, er det naturligvis muligt at parkere direkte i forbindelse med restauranten. Det gør det nemt for dig at hente din mad og nå hjem med den frisk, lun og lige klar til at spise, men husk Luxus Pizza & Grill leverer også gerne din mad direkte hjem til dig op til 10 km fra restauranten. Se mere her på siden.  

Bylderup-Bov er en mindre by med godt 1300 indbyggere og skole og børnehus med tilbud til børn fra 0. -9. Klasse. Dertil kommer byens samlingspunkter, idrætscentret og forsamlingshus, Slogs Herreds hus. Selv byens ældre bliver der taget godt hånd om på plejehjemmet Enggården.