Er du i nærheden af Haderslev og lækkersulten efter take away mad? Så bestil den mest velsmagende og frisklavede take away mad her hos Milano PizzaHaderslev centrum. Ja faktisk er restauranten så centralt beliggende, at det kun lige er uden for gågadezone og med en stor offentlig parkeringsplads i nærheden. Denne benyttes både i forbindelse med besøg i restauranten og afhentning af take away mad.

Som navnet antyder, er der hos denne fantastiske restaurant naturligt nok stor fokus på pizza og derfor finder du både italienske pizzaer, salat pizza, indbagt pizza, deep pan pizza og børnepizzaer på det omfattende menukort, men du finder også retter som f.eks. sandwich, durum, pasta, salat og grill retter på menuen. Kort sagt, hos Milano Pizzeria i Haderslev finder I nem mad til alle i familien eller vennegruppen, eller hvem der nu spiser sammen i dag.  

I kan som sagt spise i restauranten, men I kan også bestille de ønskede retter som take away og spise dem hjemme eller som picnic når vejret er til det. Få minutters gang fra restauranten kan Haderslev byde på et skønt rekreativt område - Haderslev Dampark. Denne er oplagt til nogle hyggelige timer med venner og bekendte i godt vejr.  

Hos Milano Pizzeria vil du opleve en fantastisk service uanset om du spiser i restauranten eller bestiller take away mad her på siden. Her gør de naturligvis ikke forskel på deres gæster. Skulle du have spørgsmål til en ret, åbningstider, levering eller andet, så kontakt endelig restauranten. Vi ved, at de står klar til at hjælpe jer. Velkommen hos EatMore og Milano Pizzeria i Haderslev. 

Hvis ikke du fandt hvad du søgte på menukortet her hos Milano Pizzeria, kan nogle af vore andre samarbejdspartnere måske hjælpe dig. Du finder en oversigt over vore samarbejdspartnere i Haderslev lige her. Det er desuden muligt for dig at søge ud fra køkkentype på denne side

Haderslev er en hyggelig by i Sønderjylland hvor det vil gære oplagt at se nærmere på Haderslev Streetdome, prøv dambådene på Haderslev dam eller oplev Veteranbanen Haderslev – Vojens.