Hvorfor ikke prøve

Hos vores samarbejdspartner Milano Pizza & Grill i Skærbæk har de et virkeligt stort udvalg i take away mad og drikkevarer - Coca-Cola, Pepsi Max og Faxe Kondi. Målet hos Milano Pizza & Grill er at gøre alle i familien glade ved at tilbyde et godt måltid mad lige efter hver enkelte persons smag. Er der særlige ønsker i familien, så kontakt endelig Milano Pizza & Grill og de hjælper gerne med at finde en løsning til glæde for alle. Hos Milano Pizza & Grill er målet altid glade kunder. Derfor anvender Milano Pizza & Grill også altid friske råvarer i deres mad. 

Menukortet hos Milano Pizza & Grill indeholder utroligt mange forskellige varianter af pizza, ja sidst vi talte op, var der faktisk hele 80 forskellige, inklusiv et godt udvalg i lukkede pizzaer, indbagte pizza og vegetar pizzaer. Vegetarpizzaerne er fyldt med forskellige lækre, friske grøntsager samt naturligvis den obligatoriske tomatsovs og forskellige slags ost. Sidst men ikke mindst, vil vi da lige nævne, at Milano Pizza & Grill også har et fint udvalg af børnepizza, til børnene i familien. Disse har en, for børn, passende størrelse og er toppet med fyld som alle børn kan lide. Skulle der mod forventning ikke være en variant dit barn kan lide, så kontakt endelig Milano Pizza & Grill og de finder en løsning. 

Men det er ikke kun pizzaer der fylder godt på menukortet hos Milano Pizza & Grill, nej området pitabrød har sin helt egen menu og du kan her vælge mellem 7 forskellige slags fyld til dit pitabrød - kebab, skinke, tun, rejer, kylling, oksekød eller Falafel.  

De helt klassiske grill retter som ½ kylling, pommes frites, kebab mixcheee burger og kyllingenuggets finder du også på menuen hos Milano Pizza & Grill. Ja, de mener hvad de siger, når de siger at de vil være din foretrukne leverandør af take away mad. 

Er du på kur eller bare ønsker at leve lidt sundere, så kan Milano Pizza & Grill stadig hjælpe dig med et nemt måltid efter en tral hverdag. De tilbyder mange forskellige salater, så der er helt sikkert også en variant du kan lide.  

Pizzeriaet er beliggende i den sønderjyske by Skærbæk og tæt på Gokart center Skærbæk og Skærbæk centret. Kører du over dæmningen lige uden for byen, er der kun en kort køretur til ferieparadiset Rømø, som vi klart vil anbefale at besøg.  I Skærbæk finder du desuden Skærbæk station hvor fra du kan tage toget til Tønder eller Esbjerg. Lige uden for Skærbæk finder du den smukke og unikke marsk område hvor det er skønt at nyde sin take away mad. Du finder meget mere info om marsken på naturstyrelsen hjemmeside.