Er du på udkig efter take away af høj kvalitet! Så tag et kig på menukortet her hos Mk’s Shawarma i Sønderborg. Restaurantens mål er nemlig at gå forrest og vise, at take away (www.eatmore.dk) sagtens kan være mad af høj kvalitet og tilberedt af friske råvarer. Målet er hver dag at give alle kunder en så frisk og fantastisk smagsoplevelse som muligt.  

Denne beslutninger er helt sikkert også en af årsagerne til de super flotte anmeldelser, som restauranten får igen og igen!  

Oprindeligt stammer ordet “Shawarma” fra det tyrkiske ord 'çevirme' som betyder omdrejning. Siden ca. 1980’erne har shawarma været en populær metode til langtidsstegning. Et spyd med kalve-, kyllinge- eller lammekød langtidssteges over åbne flammer mens det roteres. Inden kødet serveres, skæres de yderste lag af “rullen”. Derved kommer et nyt lag frem, som så steger langsomt til næste servering. På den måde er der altid frisk kød klar til servering. Shawarma kød serveres ofte sammen med det helt fantastiske arabisk eller tyrkisk brød. Der til serveres ofte udvalgte grøntsager samt dressinger, men retten kan nemt kombineres præcist om den enkelte ønsker det. 

Shawarma er en skøn ret. Både fordi det smager fantastisk, men også fordi det kan kombineres på så mange måder. Tag bare et kig på menukortet og lad dig inspirere. Har du særlige ønsker, er vi sikre på, at Mk’s Shawarma bestemt er til at snakke med. De ønsker kun glade kunder.  

Men Shawarma er er ikke det eneste, som du finder på menuen her. Mk’s Shawarma serverer også gerne frisklavede durum, pita og lækre baguettes for dig. Alle lavet med samme passion og glæde som deres Shawarma. Og naturligvis også tilberedte med friske brød.  

Så hvad venter du på? Forkæl dig selv med en super velsmagende og nem aftensmad. Bestil en af de skønner retter fra Mk’s Shawarma som take away via siden her. Vi lover dig, at du har noget at glæde dig til!  

Mk’s Shawarmaer beliggende på adressen Store Rådhusgade 14 i Sønderborg, en placering præcist midt mellem Borgen shopping og Sønderborg Slot. En central placering for enden af gågaden og nærmest som nabo til Sønderborg Rådhus

Velbekomme.