Mundo Pizza på Store Rådhusgade 14 i 6400 Sønderborg er restauranten for dig, som både er til klassisk pizza men som måske også kunne tænke dig at smage nye varianter en gang imellem. Det er også en oplagt restaurant for dig, som skal bestille mad til flere, for her finder du også et godt udvalg af burgere, shawarma, og lidt forskellige snacks. Så ved at bestille mad hos Mundo Pizza kan du nøjes med at bestille mad et sted fra. Det sikrer, at I alle er klar til at spise på samme tid.  

Alle retter kan bestilles online her på vores mobilvenlige side, så sørger Mundo Pizza for, at maden er klar til den tid du ønsker det. Supernemt i travle hverdag og ekstra hyggeligt i weekender hvor du ønsker at slappe af og bruge tid på de ting, som du holder af.  

Restauranten har nemlig åbent alle ugens dage og kan hjælpe med sen frokost, aftensmad og enkelte dage det som nok bedst beskrives som natmad når du måske er på vej hjem fra nattelivet i Sønderborg. Med den placering restauranten har, er den oplagt at gå forbi inden turen går hjem af efter en tur i byen.  

Men alle er velkomne hos Mundo Pizza! Børnefamilier, teenagere og de ældre som ønsker lidt variation i menuen. Her er plads til alle og en varieret menu med mange muligheder. Har du specielle ønsker, så skriv det i kommentaren når du bestiller, så hjælper medarbejderne hos Mundo Pizza gerne med at lave maden lige som du ønsker den skal være. Så husk at give dig selv en lilla pause fra madlavningen en gang imellem. Den lille hverdagsluksus er så vigtig.  

Mundo Pizza er, som nævnt, placeret centralt i Sønderborg by. Tæt på Borgen shopping, gågade, Sønderborg Slot og Alssund. Her er ikke ret langt til smukke rekreative områder hvor det vil være superhyggeligt at nyde en nem picnic i godt vejr.  

Fandt du alligevel ikke lige den ret du ønskede her hos Mundo Pizza, så finder du her en oversigt over andre restauranter i Sønderborg. I Sønderborg har vi bl.a. restauranter med mad fra følgende lande: USAKinaLibanonJapan og Tyrkiet, så mulighederne er mange i Sønderborg.