Vil du prøve lidt andet end den helt klassiske take away som f.eks. pizza, sushi, grill og pasta? Så bestil denne gang take away fra det super spændende og velsmagende vietnamesiske køkken! 

Bestil fra Pho Saigon Restaurant i København V og vi lover dig en helt uforglemmelig oplevelse. Hos Pho Saigon Restaurant finder du en lang række velsmagende og lækre vietnamesiske retter. Men du finder også et godt udvalg af velsmagende og spændende vegetarretter.  

Skal vi fremhæve et par af de klassiske vietnamesiske retter, kunne det være: Bún chä giò, som er stegte, vietnamesiske forårsruller med kogte ris nudler, salat, og fiskesauce. Eller det kunne være den populære ret: Pho xào gà, som kort fortalt er: stegte ris nudler med kylling og grøntsager.  

Men der er virkeligt mange vietnamesiske retter at vælge imellem og mange forskellige hovedingredienser, så uanset om du er til blæksprutte, kylling, rejer eller oksekød, så finder du med garanti flere retter at vælge imellem. Hver ret serveres med afstemt tilbehør, som gør oplevelsen komplet.  

Inden for vegetarretterne vil vi foreslå dig at prøve retten: Dâu hü xào rau cü, som er stegt tofu med grøntsager og koriander. Det lyder ikke af meget, men vi lover dig, at det smager fantastisk.  

Men uanset hvilken menu du bestemmer dig for, ved vi at Pho Saigon Restaurant gør deres allerbedste for at give dig en fantastisk smageoplevelse med tradition og historie. Bestil nemt take away her på siden, og Pho Saigon Restaurant sørger for at have maden klar til aftalt tid.  

Restauranten er beliggende Vesterbrogade 83, 1620 København V, en af de helt centrale veje i København, så restauranten er yderst nem at komme til og fra. Der er kort afstand både til Hovedbanegården og Frederiksberg Allé metrostation. En central placering lige midt mellem bydelene Frederiksberg, Vesterbro, Humlebyen og indre by.  

Er du på en lille ferie i København og overnatter tæt på Pho Saigon Restaurant, vil det være oplagt at besøge restauranten eller hente take away derfra når I er blevet trætte efter dagens mange oplevelser. Vi kan anbefale at se nærmere på: Tivoli, Tycho Brahe planetariet, Strøget, Vega og Fisketorvet. Men der næsten uanede muligheder for oplevelser i København.