Er du på udkig efter take away som er andet end den klassiske slag som pizzagrill og pasta? Så skal du bestemt se nærmere på menukortet her hos vores fantastiske samarbejdspartner i Vojens! For hos Phunky Café & Takeaway finder ud virkeligt mange skønne retter fra det vietnamesiske køkken! Retter som restaurantens medarbejdere hjertens gerne serverer for dig i restauranten, men som de med lige så stor passion og glæde laver klar til dig som take away mad, så du kan nyde den lige præcist der hvor du ønsker det! 

Så hos Phunky Café & Takeaway har du virkelige muligheder for at smage på en ny verden af take away. Her finder du nemlig et skønt udvalg af autentiske og velsmagende retter fra skønne Vietnam.  

Her hos EatMore er vi ret overbevist om, at du bliver lige så hovedkulds forelsket i det vietnamesiske køkken, som vi gjorde første gang vi smagte mad derfra. Prøv selv!  

Se det flotte og varierede menukort igennem her på siden og bestil så de retter, som falder mest i din smag. Restauranten står hver dag klar med friske råvarer til at lave velsmagende retter med masser af smag og autensitet. Desuden sætter restauranten en stor ære i god service og har derfor kun engagerede og passionerede medarbejdere, som hver dag møder glade på arbejde for at give dig en fantastisk oplevelse.  

Phunky Café & Takeaway er generelt kendt for deres vietnamesiske køkken. Men de er særligt kendt for de retter, som de har sat deres eget præg på - Phunky specialiteterne. Selvom restauranten har sat deres eget præg på disse rette, er de stadig tro mod det vietnamesiske køkken og traditionerne derfra. Phunky specialiteterne kan naturligvis også bestilles som take away via siden her.  

Ellers fortæller restauranten, at nogle af de andre populære retter fra deres menu er: Deres velsmagende pekingsuppe med oksekød og grøntsager, de mættende vietnamesiske forårsruller, de sprøde vegetarruller samt de indbagte kyllingefileter og den lækre stærke vietnamesisk suppe.  

Men menukortet er, som skrevet, meget omfattende, så se det igennem her på siden og bestil så nemt de retter som mest falder i din smag som take away lige her. Glæd dig så til lidt afslapning imens Phunky Café & Takeaway sørger for aftensmaden i dag. 

Phunky Café & Takeaway er placeret centralt i den sønderjyske by Vojens. Ikke langt fra byens torv med Kvickly, Aldi og tæt på Vojens Gymnastik og Idræts efterskole. Vojens er en aktiv by med egen tog station og kort afstand både til Kolding og Vejen.