Pinocchio Pizza i Haderslev er opkaldt efter den lille skønne, altid glade og venlige Pinocchio fyldt med vilje og gejst, og det er der en grund til. For det første er Pinocchio fra Italien lige som de helt klassiske flade italienske pizzaer og for det andet er personalet hos Pinocchio Pizza lige så glade og frejdige som den lille træfigur, som brændende ønsker at være en levende dreng. 

Så hvis hverdagen er lidt stresset og travl, som kom ind til Pinocchio Pizza og få ladet batterierne op igen med godt humør og god mad. Alle de engagerede medarbejdere står hver dag klar til, at lave den skønnest take away mad til dig. Restauranten har meget fokus på det italienske køkken og laver helt klassiske, lækre, sprøde pizzaer men også de mere fyldige pizzavarianter som Deep Pan Pizza og Indbagt pizza kan du bestille hos Pinocchio Pizza. Alle pizzaer toppes med en super velsmagende tomatsovs som leder tankerne hen på sommer i Italien. Der til en god ost og den valgte topping.  

Men fortvivl ikke såfremt der er nogen i familien, som ikke ønsker pizza i dag, for nok har Pinocchio Pizza fokus på det italienske køkken, men de er også super skarpe på at lave en god og velsmagdende pita, en vel lavet durum, en frisk pasta ret, burgere i flere varianter og sidst men ikke mindst en god gang grillmad. Dette betyder, at I nemt finder aftensmad til store og små hos Pinocchio Pizza. Så hvis sulten har meldt sig og du elsker take away, så er Pinocchio Pizza i Haderslev den restaurant som du skal bestille din take away mad fra i dag.  

Du finder restauranten næsten så centralt i Haderslev, som det kan være. Kun få minutters gang fra Haderslev Fjord og tæt på Haderslev dam samt gågaden.