Hos Pizza Shot i Vejen står de glade og engagerede medarbejdere hver dag klar til at hjælpe dig. Så bestil endelig skøn take away via siden her de dage hvor det hele er ved at brænde på men også de dage hvor du bare trænger til en pause fra madlavningen. Pizza Shot spørger ikke om grunde, de er bare glade for at kunne hjælpe dig, ved at give dig lidt ekstra tid til de ting du holder af.  

Her på siden finder du den komplette, varierede og omfattende menu, som vi er helt sikre på, kan dække alle ønsker og behov i familien. På menuen finder du f.eks. fyldige og smagfulde amerikanske Deep Pan pizzaer, sprøde og lækre italienske pizzaer og eksklusive pizzaer med lidt mere luksuspræget topping. En pizza variant, som du ikke ser ret mange andre steder, og som vi her hos EatMore derfor klart vil anbefale dig at prøve. Men du finder også andre retter på det flotte menukort. Vi kan f.eks. nævne flere slags pasta retter, et godt udvalg af læke burgere, flere skønne grill retter, friske salater og mange slags sandwich. Med dette menukort er vi ret overbevist om, at I nemt finder mad som hele familien vil glæde sig til at spise til aften. Har I brug for drikkevarer til maden, finder I også nemt det på menuen og bestiller med sammen med jeres mad.  

Så send en samlet bestilling via vores mobilvenlige side her og så klarer Pizza Shot med glæde aftensmaden for jer i dag. Du vælger også nemt selv, om du ønsker maden leveret eller selv ønsker at afhente maden i restauranten på Østergade 1 i Vejen. Restauranten leverer, mod et lille gebyr meget gerne maden til følgende byer Gesten, Bække, Læborg, Andst, Brørup og Skodborg. Så hvad venter du på? Bestil aftensmaden her på siden så klare vores skønne samarbejdspartner, Pizza Shot, resten med glæde og passion.  

Pizza Shot er beliggende stort set lige midt i Vejen. Ikke langt fra Vejen station og handelslivet i Vejen. Vejen er desuden kendt for deres messecenter hvor der hvert år afholdes mange forskellige aktiviteter, her under store internationale hundeudstillinger under DKK som samler hele familien. I Vejen finder du også Vejen kunstmuseum.