Hvis du er i nærheden af Tilst ved Aarhus, så vil vi her hos EatMore klart anbefale dig at besøge Pizza Toppers, for her finder du et stort udvalg i velsmagende take away mad.  

Der er retter fra flere lande i Verden. Du finder f.eks. klassiske sprøde pizzaer fra Italien, lækre burgere fra USA, nahos fra Mexico, durum fra Tyrkiet og pasta retter fra Italien. Kort sagt et meget varieret udbud af take away mad, som gør det fantastisk nemt at bestille take away til hele familien fra samme restaurant.  

Pizza Toppers er kendte for deres velsmagende pizzaer med masser af topping, så det vil være oplagt at prøve en af disse. Men fortvivl ikke hvis du har mere lyst til en af de andre klassiske take away retter i dag. Vi ved, at samtlige medarbejdere hos Pizza Topper hver eneste dag gør deres bedst når de tilbereder hver eneste menu og hver en ret. Grundighed og service er en vigtig del af arbejdet for alle medarbejder hos Pizza Topper.  

Er du interesseret i at se nogle af vore andre kunders bedømmelser, kan dette nemt gøres her på siden. Vi er superglade hver gang en af vore kunder har lyst til at skrive en bedømmelse til os her på siden. Men du kan også nemt sende os en mail hvis det er nemmere.  

Du finder restauranten stort set midt i Tilst. Nem at komme til og fra for mange beboere i området uanset om du er til fods, cykel eller i bil. Nogle af de nærmeste boligområder er: Skoldhøjparken, True, Holmstrup og Mundelstrup Stationsby. 

Desuden er der ikke langt til Aarhus Gymnasium Tilst, TST Aktivcenter, Bilka og Bauhaus.