Et du på udkig efter men og lækker mad i Odense, så tage et kig på menuen her hos Rancho Pizza i Odense M. Her finder ud alt i lækre, klassiske italienske pizzaer, velsmagende grill retter, hjemmelavede pitabrød, hjemmelavede durum ruller og spændende tilbudsmener, som løbende bliver udskiftet, så kig gerne forbi her på siden jævnligt og lad dig inspirere.  

Rancho Pizza sætter en ære i kvalitet og derfor udvælges alle råvarer med omhus. Alt hvad der kan være frisk, er frisk og ellers er råvarerne udvalg med omhu, så du altid får den bedste smagsoplevelse hos Rancho Pizza. For hos Rancho Pizza er målet glade og mætte kunder hver gang.  

Restauranten er beliggende på Hjallesevej 94 i bydelen 5230 Odense M.  Placeringen er lige ud til en af de større indfaldsveje til Odense så der er nem parkering lige ved restauranten uanset om du skal spise i restauranten eller blot standse kort for at afhente den bestilte takeaway mad. 

Var det alligevel ikke Pizza det skulle være i dag, så tag endelig et kig på de andre spændende restauranter i Odense, som har mad fra hele verden, prøv f.eks. tyrkiske retter , mexicanske rette, amerikansk mad, Italiensk mad eller hvad med en frisk salat. Ja, i Odense finder du det meste. 

Her er også mange smukke seværdigheder hvis du er på besøg i byen. Vi kan f.eks. nævne: H.C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo, Brandts og naturligvis lidt shopping i Rosengårdscentret eller den smukke gågade i Odense midtby.