På udkig efter superlækker og spændende take away mad i Esbjerg? Så bestil dit næste måltid take away her hos Spyddet Le Grill i Esbjerg. Medarbejderne hos Spyddet Le Grill møder hver dag glade ind på arbejde og ser frem til at fremtrylle og servere den skønneste take away mad til deres fantastiske kunder. Husk nu at nyde lidt luksus i de travle hverdage – Det betyder alverden! Så spar tid på at lave aftensmad i dag og bestil spændende mad her hos Spyddet Le Grill.  

Menuen rummer et hav af spændende og super lækre retter som du vil glæde dig til at spise. Retter bl.a. med inspiration fra det libanesiske køkken og skønne grill retter. En fantastisk kombination som vi klart vil anbefale dig at smage. Du finder f.eks. retter som: hummus, tzatziki, falafel dippers, kafta spyd, shawarma tallerken, lammekoteletter, burger, nuggets, pommes frittes og mange andre spændende retter med masser af smag.   

Alt maden hos Spyddet Le Grill bliver naturligvis tilberedt af de bedste råvarer som altid leveres friske til restauranten. Råvarer som passer med de originale opskrifter og som derfor giver dig en autentisk og ægte smagsoplevelse. Retter, som nemt giver jer noget at snakke om hen over maden. Hvis I så oveni vælger en af familieretterne, som er oplagte at dele, så kan man rigtigt få en god snak om mad, ingredienser og traditioner. Men I kan naturligvis sammensætte en menu lige som I ønsker den skal være hos Spyddet Le Grill.  

Spyddet Le Grill er beliggende på adressen Strandbygade 29, 6700 Esbjerg. En placering tæt på havnen og tæt på Esbjerg centrum hvor der er rig mulighed for shopping. Vil I se lidt mere af, så tag et kig på Esbjergs vartegn “Mennesket ved Havet” eller tage en 12 minutters sejltur og opleve skønne Fanø.