Hos vores fantastiske samarbejdspartner i KoldingPizza Top, finder ud alt hvad du kan forestille dig af skøn take away mad. Frisklavet, varm og duftende take away mad som er lige til at spise med største velbehag! 

Personalet hos Pizza Top elsker deres arbejde og er stolte af det de gør. De sætter en ære i både kvalitet og service, så du kan godt forvente en fantastisk oplevelse, når du vælger at bestille take away fra denne restaurant.  

På menuen finder du et hav af forskellige pizzaer i alle disse typer – Italiensk pizza, salat pizza, mexicansk pizza, indbagt pizza og pizzasandwich. Men restauranten har meget andet end pizza på menuen. Du finder f.eks. også et godt og varieret udvalg af pitabrød, durum ruller, Fajitas, pastaretter, grillmad, burgere og friske salater. Så uanset om sulten er stor eller lille, finder du hos Pizza Top nemt en ret som passer til situationen.  

Så tag en velfortjent pause fra hverdagens tilbagevendende rutiner og bestil take away hos Pizza Top i dag. Så sørger de for aftensmaden imens du får tid til andre opgaver, som du holder mere af end dagligdagens madlavning.

Se menuen igennem her på siden og bestil de retter I ønsker. Så snart restauranten modtager ordren, går planlægningen i gang, så din mad kan være klar på det tidspunkt du ønsker. Velbekomme. 

Pizza Top er beliggende ret centralt i Kolding, stort set mellem Koldinghus og Slotssøbadet. Enten før eller efter maden kan vi anbefale en runde om Slotssøen på det der i Kolding kaldes for “kærestestien”! En smuk og hyggelig tur som lige får dagens stress rystet ud af kroppen. Andre skønne områder til en appetit skabende gåtur kunne være “Tivoliskoven” og de grønne områder omkring Kolding Å og Kolding stadion. Alle områder i gåafstand fra restauranten.