Top Pizza i Fredericia er en take away restauranten for alle, som elsker lækre pizzaer og andet take away som f.eks. durum og grill retter. Top Pizza hjælper dig gerne med luft i en travl hverdag. Bestil blot de ønskede take away retter her på vores mobilvenlige side og Top Pizza står klar til at lave de skønneste, mest velsmagende retter til jer.  

Bor du i områderne syd for Fredericia by, som f.eks. Erritsø, Sandal, Snoghøj eller Fredericia Vest, så er det oplagt at hente take away hos Top Pizza, for de er placeret lige midt i Erritsø midt imellem en masse populære boligområder.  

På menuen hos Top Pizza, kan du vælge imellem rigtig mange forskellige pizza varianter – mexicanske pizza, indbagte pizza, specielle pizzaer og små pizzaer til børnene. Men menukortet indeholder også retter som lækre durum med forskelligt fyld og flere smagfulde grill retter.  

Bestil den ønskede take away mad her på siden, så klarer de flittige medarbejdere hos Top Pizza aftensmaden for dig i dag.  

Er der nogen i familien, som hellere vil have burgereitaliensk mad eller tyrkisk mad i aften, så henter I nemt andre spændende retter hos nogle af vore andre samarbejdspartnere i Fredericia.  

I finder Top Pizza på adressen Gl. Landevej 36, 7000 Fredericia eller måske rettere i Erritsø syd for Fredericia. Fredericia er en aktiv og central by i trekantområdet. Midt i byen findes Fredericia banegård og Leo’s Legeland samt mange hyggelige gågader med gode mulighed for shopping. Har I brug for en overnatning eller to for at nå alt det I gerne vil opleve i Fredericia og omegn, så prøv Danhostel Fredericia. Vi kan anbefale jer at gå en tur på voldene i den smukke centrale del af Fredericia og lære lidt om byens historie eller for de lidt mere modige kan vi anbefale at prøve Bridgewalking på toppen af den gamle Lillebæltsbro. For de mindre børn kan Fredericia byde på Leo’s Legeland og Madsby Legepark.